Tuininspiratie: onze veranda & tuin

Als je me volgt op Instagram heb je onze tuin en heerlijke veranda vast al eens voorbij zien komen. De laatste tijd krijg ik super veel berichtjes met vragen of ik foto’s kan delen van onze tuin, ter inspiratie. De zomer staat voor de deur dus veel mensen krijgen zin om hun tuin aan te gaan pakken. Wij hebben dit twee jaar geleden gedaan en ik geniet nog steeds super veel van het resultaat.

Ik ben echt een buitenmens en ben regelmatig in onze tuin en veranda te vinden. Twee jaar geleden heb ik al een video opgenomen met Jurre, waarin we het eindresultaat van de verbouwing lieten zien. Inmiddels is er alweer een en ander veranderd. We hebben bijvoorbeeld glazen schuifdeuren in de veranda gekregen, zodat we hier ook in de winter kunnen zitten. Daarnaast hebben we vorig jaar een heerlijke opblaas jaccuzzi gekocht en nieuwe banken en een nieuwe kast voor in de veranda.

Tijd voor een before & after report én een update van hoe het er nu uit ziet!

Before: de grote tuinverbouwing

Het dak van het oude schuurtje moest worden vervangen en het schuurtje hebben we verplaatst naar de achterzijde van de tuin. Hier zie je ook nog de oude tegels. Dit is de plek waar de nieuwe schuur met veranda is gebouwd. Op de foto hieronder was het schuurtje net verplaatst. Dit had de nodige sporen achtergelaten.. Maar het gras moest er toch uit dus was niet erg;-)

tuinverbouwingtuinverbouwing

Het kleine schuurtje staat hier op de nieuwe plek! 

tuinverbouwing

Jurre heeft zelf het ontwerp voor onze bar in de veranda bedacht en uitgevoerd. We hebben hiervoor dezelfde materialen gebruikt als we voor het houthok hebben gebruikt (gekocht bij Karwei). 

steenschotten veranda

Voor de vloer in onze veranda hebben we gekozen voor houten steenschotten. 

Video: het eindresultaat

After: de veranda

De beste investering ooit: deze prachtige veranda met schuur erachter. Hier vieren we feestjes, chillen we samen voor de kachel en sinds kort is dit een extra bijzondere plek geworden.. We hebben hier de dienst voor Isa Lou gehouden.

tuininspiratie schuur met veranda veranda

De voorzijde hebben we voorzien van een grote houten schuifdeur zodat de warmte binnen blijft in de winter.

veranda styling

Hier hadden we onze tuinset nog in de veranda staan. Deze staat inmiddels buiten en binnen hebben we nu heerlijke leren banken staan. 

verandadesenio monstera

Zoals je ziet heb ik inmiddels ook heel wat nieuwe planten aangeschaft voor in de veranda! Hier mijn favoriet: de monstera (gatenplant) en een aantal hangplanten

kamerplanttuininspiratie

De tuintafel van hout komt uit mijn oude kantoor en staat nu lekker buiten! Hier zie je ook de glazen schuifdeuren die nu in de veranda zitten. 

tuininspiratie tuininspiratie tuininspiratie veranda tuininspiratie

tuininspiratie

Het houthok

Onze tuin bevat heel wat DIY projectjes.. waaronder dit houthok die Jur en ik samen maakten! 

tuininspiratie tuininspiratie tuininspiratie  tuininspiratie tuininspiratie houthok tuininspiratie tuininspiratie

jauzzi

tuininspiratie

 

veranda

Deze foto is vorig jaar gemaakt! Wat was dat een fijne zomer.. ik hoop weer op zoveel zonnige momenten in onze fijne tuin!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
kinderkamer trends
De leukste kinderkamer trends

Is het tijd om de babykamer om te toveren naar een stoere peuterkamer of heb je zin om de kamer...

Sluiten