Tuininspiratie: onze tuinverbouwing en veranda

Jaaa! Eindelijk mag ik deze blogpost schrijven en kan ik jullie het resultaat laten zien van onze tuinverbouwing. En dat doe ik niet alleen, maar samen met Jurre. We hebben de verbouwing ook samen aangepakt en heel wat uurtjes samen geklust. Het was een mega project en we hebben niet alles zelf gedaan maar ook wat dingen uitbesteed. Benieuwd? Bekijk hieronder de video waarin Jur en ik terugblikken op deze verbouwing!

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal! 

“Mijn inspiratie voor de inrichting van de veranda haalde ik van Pinterest. Ik heb vooraf moodboards gemaakt om de sfeer te bepalen.”

Before – de tuinverbouwing

Dat er heel wat werk aan de winkel was, wisten we toen we dit huis kochten. Maar eerst was de binnenkant aan de beurt. In 2015 hebben we een verbouwing gehad die in totaal 7 maanden duurde. Dit jaar was de tuin aan de beurt! Hieronder een impressie van hoe het was.

Het dak van het oude schuurtje moest worden vervangen en het schuurtje hebben we verplaatst naar de achterzijde van de tuin. Hier zie je ook nog de oude tegels. Dit is de plek waar de nieuwe schuur met veranda is gebouwd. Op de foto hieronder was het schuurtje net verplaatst. Dit had de nodige sporen achtergelaten.. Maar het gras moest er toch uit dus was niet erg;-)

tuinverbouwing

“We hebben heel wat bomen gekapt! Zowel grote als kleine bomen. Dit was soms best even spannend”

tuinverbouwing

tuinverbouwing

De buitenbar in aanbouw!

Tuininspiratie – het eindresultaat

Het heeft even geduurd maat het eindresultaat mag er wezen! Ik ben echt een buitenmens dus geniet elke dag van deze heerlijke tuin en de veranda. Het allerleukste was om de veranda in te richten. De inrichting is net even wat stoerder geworden dan onze Scandinavische interieur binnen. Er zitten veel do it yourself projecten in deze tuin. Onder andere het houthok en de bar maakten we zelf.

tuininspiratie houthok

schuur met veranda

tuininspiratie tuininspiratie tuininspiratie tuininspiratie tuininspiratie

TUININSPIRATIEtuininspiratie

De veranda hebben we laten bouwen door Van der Vinne houtbouw en de steenschotten heb ik online besteld bij Gadero.

En dan is het nu tijd om te gaan genieten van deze heerlijke tuin! Heb je nog vragen? Laat het me weten en volg mij ook op Instagram en Youtube: @marlouvolkerink.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
zonnebrandcreme en aftersun maken
DIY: zonnebrandcrème en aftersun maken

Dingen zelf maken is niet alleen leuk om te doen,  het is vaak ook een stuk goedkoper en gezonder. Tja,...

Sluiten