Tuininspiratie voor het najaar

Nu de zomer zo’n beetje voorbij is en je je opblaaszwembad alweer uit de tuin hebt gehaald is het tijd om je tuin een nieuwe look te geven. Want we veranderen per seizoen vaak de decoratie in ons interieur aan, maar waarom zouden we onze tuin overslaan? Kijk gezellig mee: Tuininspiratie voor het najaar. Ejoy!

We zitten in de herfst- en wintermaanden niet echt in de tuin maar dat hoeft niet te betekenen dat je je de tuin maar moeten verwaarlozen. Tja, het is toch ook superleuk om vanuit je warme en knusse huis naar een mooie en sfeervolle tuin te kijken. Of naar je balkon, dat kan natuurlijk ook. 

veranda

Tuininspiratie voor het najaar

Wij hebben de leukste tuininspiratie voor je op een rijtje gezet zodat je, nu het weer nog een beetje redelijk is, lekker aan de slag kan gaan in de tuin.

Lampjes en kaarsjes

Wat in het najaar natuurlijk extra leuk is zijn lampjes en kaarsjes! Het wordt straks weer vroeg donker en dan is het wel zo gezellig om lekker de lampjes en kaarsjes in je tuin aan te steken. Wat erg leuk is is om kleine windlichtjes te kopen en aan een kale houten muur allemaal naast elkaar op te hangen. 

veranda styling

Een pompoen

Wat natuurlijk nu echt niet mag ontbreken in je tuin is een pompoen (of meerdere!). Met pompoen kun je allerlei lekkere gerechten maken, maar ze staan ook ontzettend sfeervol in je tuin. 

Vuurkorf of open haart

Als je een vuurkorf of een een open haard hebt voor buiten kun je hier in de herfst en winter lekker bij gaan zitten met een dekentje. Als je geen vuurkorf of een open haart hebt, is het ook super makkelijk om zelf een kampvuurtje te maken! Je graaft gewoon een gat in de grond en daar gooi je wat sprokkelhout in wat je vervolgens aansteekt. Laat de marshmallows maar komen! 

veranda

Lampjes en lampionnen

Als je in je tuin een koepeltje hebt dan kun je dit natuurlijk leuk gaan versieren met lampjes en lampionnen. Heb je geen koepeltje? Dan hang je ze gewoon in een boom! In mijn tuin heb ik lampionnen en lampjes opgehangen in een Treurwilg en in een Es boom. Nou, je wilt niet weten hoe leuk dat staat?! Het is alles behalve duur, maar o zo sfeervol en decoratief

Bekijk ook deze leuke DIY voor een pallet tafel je je uiteraard ook buiten neer kunt zetten.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
waarom kamperen zo leu is
3 redenen waarom je echt eens moet gaan kamperen

Een vliegvakantie naar bijvoorbeeld Ibiza, Corfu of het zonovergoten Curacao met een verblijf in een (luxe) hotel of appartement is...

Sluiten