Friday Favourite: Turtleneck

Het is soms even zoeken naar het perfecte item tijdens de koude dagen, fijne items die voor warmte zorgen deze winter zijn natuurlijk altijd erg welkom. Ik hou wel van een beetje comfortabel en met de kou in het achterhoofd moet dat perfecte item wel een turtleneck sweater zijn! Hij wordt tegenwoordig zoveel gespot, een goede reden om turtleneck vandaag centraal te laten staan in de Friday Favourite. Een turtleneck sweater, misschien wel iets beter bekend als een coltrui, is een item die zeker deze winter aan je wardrobe toegevoegd mag worden. De sjaals kun je lekker in de kast laten liggen, want de heerlijke col aan de trui maakt deze helemaal overbodig. De laatste tijd heb ik een lichte verslaving voor Pinterest ontwikkeld en daar staan me toch een partij mooie outfits op met turtlenecks! Deze wil ik graag even met jullie delen, want ik snap dat het best lastig kan zijn om deze trui te combineren. Ik weet zeker dat jullie net zo enthousiast zijn over de turtlenecks als ik, na het zien van de mooie looks!

turtleneck
We spotten veel kabeltruien met turtlenecks, maar wat dunnere stofjes zijn ook vaak te vinden. Daarnaast zien we Olivia Palermo heel vaak in een outfit met een turtleneck, en laten we eerlijk zijn, haar looks zijn toch geweldig?

turtleneck
Ook veel gespot, een turtleneck onder een lange trenchcoat, een hele classy combinatie en zeker helemaal passend bij de winter van 2015!

turtleneck

Lees ook: Friday Favourite: shirt met streepjes print

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Magna’s goede voornemens voor 2015

Een nieuw jaar is als starten met een schone lei. Met goede voornemens rond de jaarwisseling nemen we ons zelf...

Sluiten