Monday Moodboard: Turtleneck sweater

De turtleneck viert deze winter groot feest. Want zagen we hem vorig jaar al voorzichtig een comeback maken, hij heeft inmiddels in elke winkels wel een plekje veroverd. Terugkomen ja, want de turtleneck behoort tot de echte klassiekers. Klassieker of niet, laten we er nu net heel blij mee zijn dat hij terug van weggeweest is. Waarom? Ik weet niet wat het precies is, maar die col geeft net dat beetje extra. Daarnaast geeft die col echt veel warmte, letterlijk. De sjaal kan je bij wijze van wel in de kast laten liggen. Vandaag in het Monday Moodboard de turtleneck sweater. Op de redactie zijn we er echt weg van en willen we helemaal niets anders meer dan alleen maar turtlenecks aanschaffen. Mijn teller staat inmiddels op 2 (en 2 tops, maar die tellen in de winter niet). Maar dat aantal gaat snel omhoog want ik heb al een prachtige bordeaux turtleneck sweater gespot bij Zara, dus ik heb het gevoel dat deze snel aangeschaft gaat worden. Een meer oversized exemplaar kun je het best combineren met een skinny, maar een strakke turtleneck sweater kun je ook heel goed op een boyfriend jeans dragen. Hoed op en je bent klaar om de winter te trotseren. Mocht hij nog komen trouwens. Laten we naar de outfits gaan kijken.

turtleneck sweater

Een turtleneck sweater hoort in jouw kast thuis.

Jazeker, zo’n heerlijke coltrui is na het zien van deze prachtige outfits toch een must voor je kledingkast? Ik heb daarom even het internet afgestruind naar de fijnste coltruien. Het fijne van zo’n trend is namelijk dat ze in overvloed te vinden zijn.

turtleneck sweater

1. Anna Field Navy Trui | 2. New Look Charcoal | 3. More & More Camelmelange | 4. Topshop Cream 

Op zoek naar goede items om jouw winter garderobe compleet te maken? Bekijk dan ook ons Monday Moodboard waarin je de mooiste oversized grijze vesten ziet. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
10 X Cadeaus voor mensen die het altijd koud hebben

Iedereen kent wel een persoon die het echt altijd koud heeft of misschien ben jij zelf wel een echte koukleum. Ik...

Sluiten