Richtlijnen uiterlijk medewerkers Abercrombie & Fitch uitgelekt

Abercrombie & Fitch stond al bekend om rare uitspraken en richtlijnen. Zo heeft de populaire Amerikaanse kledingketen A&F een tijd geleden besloten om geen kleding meer in grotere maten te verkopen. Dit idee kwam van de grote baas Mike Jeffries. Hij wil namelijk niet dat er zwaarlijvige mensen in zijn winkel komen. Er is nu geen dameskleding groter dan een maatje L te vinden in de winkels en de broeken gaan niet groter dan maat 38. Ook bedenkt Mike Jeffries rare regels als het gaat om het uiterlijk van de medewerkers van Abercrombie & Fitch. Hij wil namelijk dat er alleen maar slanke en knappe mensen in zijn winkel werken, omdat deze volgens hem ook aantrekkelijk publiek trekken.

Dit weekend is er weer raar nieuws uitgelekt rondom A&F. Eén van de medewerkers van A&F heeft een foto gemaakt van een handleiding wat betreft de richtlijnen voor kapsels en haarstijlen. Bekijk hieronder de foto van één van de pagina’s van de handleiding voor personeel. Wat vind jij van al deze richtlijnen rondom het uiterlijk van de medewerkers van Abercrombie & Fitch?

Richtlijnen uiterlijk medewerkers Abercrombie & Fitch: 

 

Nog meer shocking nieuws over A&F: ooit werd dit model gedwongen te masturberen op de set..

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
lauren conrad fairtrade webshop
Lauren Conrad komt met fairtrade webshop

We vonden haar al helemaal amazing, maar ze blijkt nóg leuker.. Lauren Conrad heeft niet alleen een geweldig gevoel voor mode,...

Sluiten