Vaak honger? Dit kun je eraan doen!

In mijn omgeving is het mij al vaak opgevallen: mensen die denken altijd honger te hebben. En dat terwijl ze net gegeten hebben. Komt jou dit ook bekend voor? Dan is het tijd om eens te kijken naar de verschillende soorten honger die er zijn. Het is namelijk heel vaak niet het geval dat je op zo’n moment voeding nodig hebt, maar dit kan wel zo voelen omdat jij niet voldoende in contact staat met je lichaam.

Vooral wanneer je op je voeding, gewicht en calorie inname wilt letten, is het erg vervelend als je niet weet wanneer je moet eten en nooit écht een verzadigd gevoel hebt. Zo kom je in conflict met je lichaam en dit werkt alleen maar averechts.

vaak honger

Vaak ‘honger’

Klinkt zweverig en vaag? Dan is het tijd om je iets meer te verdiepen in het onderwerp. Ana heeft een aantal jaar geworsteld met eten en weet dus als geen ander hoe je het hongergevoel kunt herkennen en in balans kunt brengen. In het artikel stelt ze dat er vier soorten honger zijn waarbij het bij slechts twee van deze vier nodig is om te eten. Het hele artikel vind je hier.

Lees ook: Dé tips tegen de winterblues 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
omgaan met veranderingen
Hoe ga je om met veranderingen?

Als je mijn persoonlijke blogs hebt gelezen, weet je waarschijnlijk al dat ik moeite heb met veranderingen. Nu klinkt dit...

Sluiten