WIN: Het leukste Valentijnscadeau voor je vriendje

Wiehoe, de dag van de liefde staat (bijna) weer voor de knalroze deur. Valentijnsdag lijkt met het jaar grootser te worden aangepakt en hoewel wij nuchtere Nederlanders nog niet zo fanatiek zijn als ze elders ter wereld zijn, pakken wij ook graag uit met een fijn cadeautje voor je geliefde. Want wat extra aandacht voor de liefde is natuurlijk nooit verkeerd en omdat we in ons drukke bestaan daar niet altijd aan denken, is het wel zo fijn om dat op deze dag wél te doen. Bijvoorbeeld door samen iets leuks te gaan doen en door hem te verrassen met het perfecte Valentijnscadeau voor de man.

Het leukste Valentijnscadeau voor je vriendje

Wat dit dan precies is? Mannen zijn praktisch en hebben altijd een tekort aan goede boxers. Muchachomalo begrijpt dit als geen ander en komt speciaal voor Valentijnsdag met een speciale giftbox die helemaal in het teken staat van de dag van de liefde. Op een van de boxers zijn schietschijven en pijlen van Cupido afgebeeld en de andere boxer is effen rood. Daarnaast zit er ook nog een paar sokken in de box, tevens in de stijl van de liefde.

winactie

WIN!

Nog niets in huis om je lover mee te verrassen volgend weekend? Geen nood! Wij helpen je graag een handje en mogen in samenwerking met Boxers.nl drie van deze toffe boxen weggeven. Laat in de reacties hieronder weten waarom jouw vriendje dit het allermeest verdient en zorg dat jij dat perfecte Valentijnscadeau wint.

Deze actie is afgelopen. Gefeliciteerd Danielle, Lisa en Fleur Sophia! Jullie hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

 • Omdat ik net een aantal muchachomalo boxers heb weggegooid. Ze waren versleten en er zaten gaten in. Dit vond mijn vriend niet zo leuk. Daarom zou ik hem hiermee willen verassen. Want hij was dol op die boxers!

 • Omdat mijn vriend het zonde vindt om veel geld uit te geven aan boxers, en ondertussen in van die action boxers loopt :( Hij verdient een mooie muchachomalo!

 • Graaaaaaaaaaaag voor mijn vriend ! Hij heeft nu alleen zwarte en grijze boxershorts , een beetje kleur zou hem geweldig staan. Ik wil wel eens tegen heerlijk gekleurde vrolijke maar wel stoere boxers aankijken ! Dit zal een geweldig Valentijnscadeau zijn ! :)

 • Omdat ik mn lieve vriend nu toch al een tijdje ken en we veel tijd samen door maken. Helaas heeft hij geen mooie boxers en hier ook weinig geld voor, daarom zou ik hem zeker een paar gunnen! Dan zijn we beide blij want ik hou van hem en gun hem dit!

 • Heel erg leuk, ik zou ze dolgraag winnen voor mijn allerliefste vriend, partner en levensgezel , die al 25 jaar de ware is voor mij!
  En na al die jaren vind ik het erg leuk als hij mooi ondergoed draagt en deze shorts zijn ontzettend leuk.
  Dus ik doe graag mee om hem eens te verrassen.

 • Superactie, leuk die kleurige boxers! Mijn man verdient dit het meest, omdat hij ontzettend hard zijn best doet. Hij heeft in het verleden tegenslagen gehad en fouten gemaakt en enkele jaren geleden zijn leven helemaal omgegooid en opnieuw begonnen. Hij is naar Limburg verhuisd om bij mij te kunnen zijn en werkt heel veel zodat we het later beter kunnen hebben. Niet alleen zijn 7-16 baan, maar ook zijn overwerk, zijn werk op evenementen en op zijn vrije dagen werkt hij vaak ook nog als vrijwilliger voor een vriend die een bedrijf probeert op te zetten.
  Hij hoeft zelf nooit veel te hebben en wordt al blij als ik een keertje extra uitgebreid kook, dus ik zou hem graag met een extraatje verrassen.

 • mijn lieve vriendje is een arme student en nieuw ondergoed koopt hij maar weinig…. TE weinig naar mijn zin…
  Ik verras hem dus graag met zo’n toffe giftbox!
  En hij verdient het omdat hij gewoon DE ALLERLIEFSTE is en een hart van goud heeft.
  duim duim duim, alvast fijn weekend en groetjes van Riekie

 • Ik wil hem gewoon weleens zien in een waanzinnig toffe short
  ipv zo’n saaie die hij vaak draagt

 • Het komende jaar gaan we een erg moeilijk jaar tegemoet gezien het feit we eigenlijk allebei van een ander continent afkomstig zijn. Mijn Mexicaan/Amerikaantje wil nog 10 jaar geneeskunde studeren, en ik ben pas net afgestudeerd en kan maar geen baan vinden. De toekomst is erg onzeker en ik wil juist op Valentijnsdag even een zorgeloze fijne dag hebben :) ik heb er alleen helaas de centjes niet voor momenteel, dus naast alle lieve persoonlijke briefjes die ik ga schrijven, zou ik ‘m ook graag wat extra’s willen geven. And what better way than with Muchacho Malooooo!

 • Wanneer hij bij mij slaapt vergeet hij altijd zijn onderbroeken. Handig om er een paar hier te hebben :-)

 • Heel graag want mijn boy verdient het! Hij zit op dit moment in een hele moeilijke periode van zijn leven. Ik ben ontzettend trots op hoe hij zich erdoor heen slaat.

 • Mijn vriend Erik, want het is zo’n ontzettende lieverd. Hij verteld altijd dat hij mij mooi vindt, dat hij van mij houdt en dat hij trots op mij is. Ik kan soms niet de juiste woorden vinden om hem te laten weten dat ik ook ontzettend veel van hem houd, de juiste cadeautjes geven aan mannen is ook lastig vind ik. Met deze boxers en sokken zal ik hem in ieder geval wel heel blij maken. Hij kan overigens ook wel nieuwe sokken gebruiken, in plaats van de saaie zwarte sokken.

 • Omdat mijn lieve vriend al een jaar lang dag in dag uit aan het zwoegen is aan ons toekomstig huisje! Ben zo trots op hem, hij blijkt een een echte handige harry te zijn :D

 • Omdat mijne vent mijn leven is! Een paar sexy boxershorten, kan ik hem enkel maar mee plezieren ;)

 • De leukste, knapste en liefste jonge god die dit verdient ben ik op Valentijnsdag 3 maanden intens mee aan het daten. We zitten momenteel in de fase dat we nog niet officieel vriend en vriendin zijn, maar onszelf daar soms wel in verspreken in het bijzijn van de ander en het vervolgens een beetje akward weer anders verwoorden.
  Stiekem denk ik dat we met Valentijnsdag hier mee duidelijkheid over krijgen…onderbuikgevoel.
  Hoe leuk zou het zijn als ik door middel van dit berichtje een leuk cadeautje voor hem kan winnen.
  Toevallig is z’n favoriete boxermerk nergens meer te verkrijgen en misschien kan ik hem helpen aan een nieuw favoriet merk.

 • omdat hij de liefde van mijn leven is al 18jaar bij elkaar en geen dag spijt
  hij staat altijd voor iedereen klaar
  en hij is de leukste en liefste die er is
  bovendien heb ik dan mooi wat om naar te kijken als hij deze sexy boxers aan heeft ;-)

 • Ik verdien het eerder een keer een sexy onderbroek te zien haha in plaats van die wijde boxers die blijkbaar erg lekker zitten ;)

 • Mijn vriend verdient dit leuke valentijnscadeau omdat hij me de afgelopen maanden enorm veel gesteund heeft toen ik nauwelijks kon lopen na een ingreep aan mijn voet. Ondanks alle tegenslagen zorgde hij ervoor dat we toch samen leuke dingen konden doen. Het is de liefste vriend die ik me ooit kon wensen!❤️

 • Dit is dan wel een vriendjes kado, maar als vriendinnetje hebben we daar natuurlijk ook heel veel plezier van. Wie wil er nu geen mooie verpakking! Ik graag mee voor mijn vriend

 • Kom maar door met die gave onderbroeken, hij kan er altijd wel een paar extra gebruiken :)!

 • JAAA deze zou ik graag winnen. Mijn liefde is de 11de ook al jarig, heb hem een heerlijk weekendje weg gegeven, maar zou daarnaast graag nog iets voor valentijn geven (helaas is na het weekendje weg er sprake van een leegte in mijn portemonnee) haha! Meneer is nogal fan van gekke sokken en boxers, dus ik weet zeker dat ik mijzelf hier heeeel geliefd met zou maken :) duimen!!

 • Mijn vriendje is ook mijn allerbeste maatje en staat altijd voor me klaar.. Ik kan honderd procent puur mezelf bij hem zijn en we hebben het altijd fijn samen.. En zo kan ik nog wel een tijdje door zwijmelen, maar volgens mij is dat weinig interessant voor jullie, haha. Meneer heeft een heuse sokkenverslaving en strijkt zijn boxers, -ja, ik meen het- daarom lijkt zo`n mooie box me een ultiem cadeau voor hem deze Valentijn.

 • Hij is de allerliefste en verdient het om eens verwent te worden! En ik heb het idee dat hij deze onderbroeken echt super gaaf zou vinden :)

 • Omdat hij mij uit een zware stressvolle periode gesleept heeft en hij ongeacht de keuzes die ik maak, altijd achter mij en mijn passies staat. Hij heeft hiervoor zo zijn best gedaan dat de gaatjes in zijn huidige boxers staan en hij wel een mooi nieuw setje verdiend heeft!

 • Mijn liefje is ijdel en draagt altijd een bijgepaste boxer die bij zijn kleding past. Ik zie hem deze boxers wel dragen. Het is kleurrijk en een leuk Valentijnscadeau!

 • omdat ik dan ook wat leuks heb om tegen aan te kijken :) een man (mijn man!) in een strakke boxer is een heel smakelijk gezicht ;D

 • Beste FF

  Ik wil dit super leuke boxer pakket graag winnen omdat ik echt geen idee heb wat ik mijn vriend lief moet geven, en aangezien een aantal van zijn boxers stuk zijn is dit het perfecte moment en het zit nog wel zo mooi ingepakt! Mijn vriend zal er iig super blij mee zijn,

  Groetjes Manon

 • Ik wil dit pakket graag winnen omdat ik steeds loop te zeuren over de gaten in zijn boxers.. Wanneer hij deze heeft kan ik ze eindelijk weggooien! Daarnaast is die net op kamers gegaan dus heeft hij zelf op dit moment het geld niet over voor een paar goede boxers. Ik verras hem graag met deze boxers!

 • Omdat mijn vriend het verdiend na een zware tijd.. Ik ben super trots op hem hoever hij nu is gekomen met zijn eigen winkel. Dat was in het begin wel anders. Zijn gezondheid was er slecht aan toe. Ik heb nog geen valentijns cadeau omdat ik nog geen tijd heb gehad om op pad te gaan. Dus vind ik het leuk om hier aan mee te doen! Dus fingerscrossed

 • Omdat m’n vriendje vorige week is gevallen en hierdoor z’n neus heeft gebroken & een enorme wond heeft op z’n hoofd van 20 cm. Nu heeft hij heel erg last van de 22 nietjes in z’n hoofd en alle hechtingen. Dus hij is nu wel beetje in een dippie & niet zo happy. Hopelijk houdt hij er geen groot litteken aan over!

 • Hahaaa omdat we eigenlijk dit jaar niks aan valentijn zouden doen…..surprise!

 • Mijn mannetje is helemaal gek van Muchachomalo boxers en wat zou ik hem hiermee graag verrassen, ik weet gewoon dat hij er dolblij mee zou zijn. Dit verdient hij na alle goede zorgen van de afgelopen 5 jaar, ondanks mijn slechte gezondheid is hij er altijd voor me :)

 • Omdat mijn vriend het leuk vindt om altijd gekke sokken te dragen, zijn deze hele leuke, gekke boxers natuurlijk een topcadeau voor mijn vriend.

 • Mijn vriend steunt me door dik en dun . Helpt anderen waar hij kan maar denkt nooit eens aan zichzelf ! Daar moet gewoon verandering in komen en ik wil een beginnetje maken door deze onwijs gave boxers voor hem te winnen

 • Oeh, omdat mijn vriendje gek is op mij én al mijn gekke fratsen, eigenaardigheden en gevoeligheden. En alleen maar genietend kan kijken als ik weer eens in een hyperbui me als een kind gedraag. En een arm om me heen sla als ik opeens sta te huilen om een hommel die bij het raam is overleden. <3

 • Omdat hij speciaal voor mij altijd boxers draagt met leuke kleuren en gave prints omdat ik daar zo dol op ben!

 • Voor mijn oudste zoon, omdat hij elke keer weer vastloopt in zijn leven en toch echt een lieve vent is!

 • Omdat hij voor mij de allerliefste en de leukste op aarde is. Mijn Valentijn verdient deze knappe boxers :)

 • Mijn vriend vind het heel belangrijk dat ik zijn ondergoed ook leuk en sexy vind en dat gaat met deze shorts zeker lukken, goed en mannelijk gekleed

 • Omdat il weet dat hij boxers van dit merk al heeel lang graag zou willen hebben maar er op dit moment even geen geld voor een valentijnscadeau is

 • Mijn lieverd zweert bij de boxers van muchachomalo, maar helaas is mijn portefeuille het daar niet altijd mee eens…
  Al bijna 8 jaar maakt mijn lief mij gelukkig en in die 8 jaar verras ik hem graag met cadeautjes, níet alleen op Valentijnsdag ;)
  Graag zou ik mijn vriend hiermee willen verrassen en uiteraard wordt ik dan vanzelf wel door hem verrast, omdat er toch iemand moet bepalen of deze boxers wel mooi om zijn lichaam passen :)

 • Omdat hij dan mooie boxers zou dragen ipv die oude uitgelubberde dingen !
  Mijn oog wil ook wat, tenslotte……maat M mocht ik winnen

 • Een hele leuke actie! :D Mijn eerste valentijn met mijn lieve vriend hihihihi..
  We gaan elkaar zeker verrassen deze dag! :) Een dag vol liefde en passie…
  Een praktisch cadeau is ook altijd leuk!
  Wat een vrolijke shorts! Hiermee kan ik hem zeker verrassen! ;-)

 • Ja, ik kan nu wel zeggen dat ‘t voor hem is, maar ik moet er naar kijken he :-)
  Maar natuurlijk ook omdat hij zo lief is.. Dat zal een gezellig nachtje worden!

 • Mijn vriend verdient zo’n leuke gekleurde boxer omdat hij alleen maar simpele zwart en witte in zijn kast heeft liggen!

 • Mijn Valentijn verdiend deze box omdat hij altijd voor mij klaar staat met raad en daad… en ja boxers heeft ie nooit genoeg. Zo ben ik er zeker van dat ie op zondagochtend met zn billen in een gave boxer doorbrengt.

 • Mijn mannetje verdient zo’n geweldige Giftbox omdat hij steeds hipper wordt naarmate hij ouder wordt :-) Binnenkort stopt hij met werken en hoeft hij zijn uniform niet meer iedere dag aan waardoor hij mooiere en modieuzere kleding aan kan. Mooie kans dus om bij de boxers te beginnen :-)

 • Omdat ik niet altijd de makkelijkste ben geweest de afgelopen tijd, maar hij desondanks altijd voor me klaar stond. Hij verdient dit zeker!

 • Hij gaat dan misschien eindelijk zijn oude boxers met gaten weggooien en inzien dat er vele mooiere exemplaren te krijgen zijn. Maar dat is dan ook zijn enige slechte eigenschap hoor, haha!

 • Een boxer is meer dan een verschoning.Het laat ook zien wie je bent.Stoer,sexy,kleurrijk,mooi afgewerkt en meegevend.Precies de kenmerken die ik ook in mijn vriend zo waardeer en die een boxershort moet hebben

 • Mijn vriend verdient dit omdat hij er altijd voor mij is en me altijd weet op te vrolijken nu ik al lange tijd ziek thuis ben

 • Omdat mijn vriend boxers van de Action heeft, hij super lief is voor mij (een opluchting met mijn vorige vriend die mij mishandelde) en ik deze boxers van Muchachomalo super sexy vind :)

 • Omdat mijn vriend door mij heel veel drama heeft moeten doormaken. Hij steunt mij altijd en heeft ontzettend veel geduld. Ik wil hem daarom op Valentijn kunnen verassen met een leuk, origineel cadeau dat hij goed kan gebruiken!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
twintiger
Waar twintigers zich niet druk om moeten maken

Twintigers en piekeren; het lijkt bijna een gouden combinatie te zijn. Ze gaan hand in hand door het leven en...

Sluiten