5 X Leuke Valentijnscadeaus

14 februari komt steeds dichterbij en als je ook maar een beetje een romanticus bent, weet je wat dit betekent… Valentijnsdag! Of je deze dag nu wel of niet een commerciële happening vindt, zelf vind ik het heerlijk om mijn geliefde in het zonnetje te zetten. Wil je groots uitpakken, houd je het klein? 5 X Leuke  Valentijnscadeaus!

Spread the love

Lijkt het jou ook zo romantisch als je op Valentijnsdag door je partner of een onbekende lover verrast wordt met een origineel cadeau? Of dat Robert ten Brink op je stoep staat met een videoboodschap? Ik zou het hilarisch vinden. Genoeg gezwijmel en back to reality. Wat geef je je geliefde cadeau op Valentijnsdag?

5 x De leukste Valentijnscadeaus voor je lover

1. Kaarten & giftcards

Stuur hem een kaart of een giftcard en schrijf op de achterkant dat je hem graag wilt verrassen met een avondje uit. De winkels liggen vol met Valentijnskaarten, extra leuk is om er zelf eentje te maken: DIY Valentijn kaarten & giftcards.

2. Een nieuwe outfit

Kleren maken de man! Niet alleen vrouwen worden blij van een leuke nieuwe outfit, dit geldt net zo goed voor mannen. Kijk voordat je gaat shoppen wel even in zijn kast wat voor maat hij heeft, het zou zonde zijn als je mooie cadeau niet past.

3. Een mooi horloge

Om op Valentijnsdag je geliefde met een geurtje of een sieraad te verrassen is misschien best cliché, maar ik ben van mening dat een lekker geurtje of mooi horloge altijd kan. Vooral omdat hij er dan een dierbare herinnering aan heeft én hij je iedere dag bij zich kan dragen (en dat wil hij stiekem heel graag, geloof mij). Mijn geliefde heeft de laatste tijd opvallend vaak laten vallen dat hij Rolex horloges zo mooi vindt. Is dit een hint? Ik heb zo’n vermoeden van wel…

4. Steek je handen uit de mouwenbadkamer inspiratie

Geef je partner een massage. Het enige wat je nodig hebt is een lekkere massage olie en warme handen. Dit gaat gegarandeerd een succes zijn!

5. Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Jullie hebben vast ontzettend veel leuke foto’s waar je nooit wat mee doet. Selecteer de leukste en maak er een fotoboekje van. Je kunt ook voor een thema kiezen: bijvoorbeeld reisfoto’s of selfies.

Wil je hem liever zijn eigen cadeau laten uitkiezen? Dan is een cadeaubon altijd een goede optie! Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten bonnen, dus er zit altijd wel iets voor je geliefde bij.

Liefde gaat door de maag, toch? Verras je geliefde met een lekker ontbijt op bed!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
haartrends 2019
Haartrends 2019? Dit zijn leukste kapsels en haarkleuren!

Wie is er klaar voor een nieuwe look? Mijn haar kan zeker weten van YES wel een frisse look gebruiken!...

Sluiten