6 X De leukste valentijnsverrassingen

Valentijnsdag, dé dag van de liefde komt er weer aan. Er zijn mensen die het maar een commerciële bedoening vinden, terwijl anderen er naartoe leven en er een feestje van maken voor hun geliefde. Ik hoor er denk ik ergens tussenin. Het is voor mij niet noodzakelijk om het groots aan te pakken en dat verwacht ik ook niet van mijn vriend, maar ik vind het wel leuk om de dag niet zomaar voorbij te laten gaan. Valentijnsverrassingen hoeven wat mij betreft niet duur te zijn. Daarom heb ik een paar leuke budgetvriendelijke verrassingen voor je op een rijtje gezet.

1. De belangrijkste maaltijd van de dag

Een ontbijt klaarmaken is vrij cliché en klassiek, maar als je dit op een originele manier doet, valt het zeker in de smaak. Maak zijn favoriete bananenpannenkoekjes bijvoorbeeld in de vorm van een hartje en dek de tafel lekker zoetsappig in het roze of rood.

2. Zet het op papier

Koop een leuke kaart en toon je ware gevoelens. In het dagelijkse leven zeg je vaak niet genoeg wat je voor elkaar voelt. Maak door middel van een originele kaart duidelijk hoeveel hij voor je betekent.

valentijnsverrassingen

3. Steek je handen uit de mouwen

Geef je partner een massage. Het enige wat je nodig hebt is een lekkere massage olie en warme handen. Dit gaat gegarandeerd een succes zijn!

4. Een mooi horloge

Waarschijnlijk vinden we geurtjes en sieraden hartstikke cliché met z’n allen, maar ik ben van mening dat een mooie armband, ring of horloge altijd kan. Is jouw vriend meer van de stoere horloges? Dan is dit G-shock horloge van horloge.nl misschien wat voor hem.

g-shock

5. Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Jullie hebben waarschijnlijk ontzettend veel leuke foto’s waar je nooit wat mee doet. Selecteer de leukste en maak er een fotoboekje van. Je kunt hierbij ook voor een thema kiezen: bijvoorbeeld reisfoto’s of selfies.

6. Onverwacht

Waarom Valentijnsdag niet een dag eerder vieren? Dat maakt het misschien net iets specialer. Zorg dat hij niks doorheeft en kook iets heel speciaals de dag ervoor en kleed je mooi aan. Hij zal niet weten wat hij ziet als hij terugkomt uit zijn werk!

Wil je hem liever zijn eigen cadeau laten uitkiezen? Dan zijn cadeaukaarten natuurlijk een goede optie! Bij Primera vind je heel veel verschillende bonnen. Van bol.com tot een Mediamarkt cadeaukaart. Er zit vast iets tussen voor hem!

Weet jij eigenlijk niet of je relatie wel goed zit? Kijk hier welke type relaties niet werken.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
makkelijke haarstijlen
Makkelijke haarstijlen voor de drukke ochtend

Je kent het wel, je staat op tijd op, gaat even douchen, aankleden en je make-up doen. Het klinkt allemaal...

Sluiten