Inspiratie voor het inrichten van je veranda

Als iemand weet hoe fijn het is om een veranda te hebben, dan is het Marlou wel. Haar veranda is dan ook dé plek om inspiratie op te doen voor het inrichten van je veranda. Kijk gezellig mee en laat je heerlijk inspireren!

Een fijne plek die blijft verrassen

Elke keer als ik bij Marlou op (werk)bezoek ben kan ik het niet laten om even een kijkje in haar veranda te nemen. Er hangt zo’n fijne sfeer en ze verrast me telkens weer met leuke aanpassingen in de inrichting. Soms zijn het kleine aanpassingen zoals een paar leuke accessoires en soms pakt ze het iets groter aan door bijvoorbeeld glazen schuifwanden te plaatsen. Door de glazen wanden komt er extra veel licht binnen en creëer je gelijk meer ruimte.

Inspiratie voor het inrichten van je veranda

Meubels: praktisch en comfortabel

Je wilt natuurlijk wel heerlijk kunnen zitten in je veranda. Vraag je eerst af waar je deze plek vooral voor wilt gebruiken. Wil je er uitgebreid eten met vrienden en familie? Kies dan een ruime eettafel. Is je veranda de plek waar je tot rust wil komen? Ga dan voor een heerlijke grote loungebank en combineer deze bijvoorbeeld met een hangstoel met een paar kussentjes of een plaid.

Warmte en licht

Vooral in de herfst-en wintermaanden is een houtkachel geen overbodige luxe. Daarnaast staat het ook heel knus en sfeervol. Ook tijdens deze donkere dagen is goed licht essentieel. Naast een (hang)lampen zijn kaarsen natuurlijk ook echt onmisbaar.

De styling met accessoires

Als er iemand een ster in styling is, dan is Marlou het wel. Waar ze al die leuke accessoires en decoratiemiddelen vandaan haalt? Eigenlijk overal en nergens. Maar zeg nou zelf, als je deze foto’s ziet kun je niet anders zeggen dan dat de accessoires toch echt finishing touch van deze fijne plek zijn.

Kan jouw eetkamer wel een make-over gebruiken? Zo creëer je je ideale eetkamer in 3 eenvoudige stappen.

Reageren

Your email address will not be published.