Vlog #13: Veranda stylen & jarig!

Toen we terug kwamen van New York werden de glazen schuifwanden in onze veranda geplaatst. Het veranda seizoen is officieel geopend! Nu hebben we al heel wat mooie dagen gehad maar ‘s avonds koelt het vaak toch wel erg af. Zo fijn om dan toch buiten te kunnen blijven zitten. Kacheltje aan, muziekje uit de speakers en relaxen maar.

Jarig!

Niet alleen ik was eind april jarig.. ook ‘onze’ Willem! In deze vlog zie je hoe ik verrast werd door Jurre en hoe we ontzettend veel lol hadden tijdens Koningsnacht. Kijk je mee?

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal

Veranda stylen

Nu de glazen schuifwanden in onze veranda geplaatst is het tijd om voor iets wat ik ontzettend leuk vind: m’n veranda stylen! Om onze veranda extra gezellig te stylen bestelde ik een aantal schapenvachtjes op Sheepy.cc. Deze zijn van super goede kwaliteit en kleden de veranda mooi aan. Toch wel weer een verschil moet hoe de veranda er vorig jaar uit zag. Ik bestelde ook een vacht voor binnen, gezellig voor de open haard. Daar is onze vloer helaas iets bol gaan staan. Je ziet het gelukkig niet zo goed, maar om de vloer te beschermen leggen we er nu altijd een vachtje neer. Staat ook nog eens super cozy;-)

veranda styling

Kleine Bounty is ook gek op de schapenvachten!

veranda styling veranda styling veranda styling

Wil je meer lezen en zien over onze veranda? Lees en kijk dan al m’n video’s en blogs over onze veranda terug.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
haar oplichten
4 X je haar oplichten een natuurlijke manier

Nu het langzaamaan echt lenteweer begint te worden gaat het toch alweer kriebelen om mijn haar lichter te maken. Maar...

Sluiten