5 X Het leukste verjaardagscadeau voor mannen

Zo goed we kunnen shoppen voor onszelf, zo slecht gaat het als we moeten winkelen voor een ander. Of misschien moet ik alleen voor mezelf spreken, maar ik gok zo dat jullie hier ook last van hebben. Het is inmiddels bijna standaard dat wanneer ik de stad in ga voor cadeautjes, ik thuiskom met heel veel dingen voor mezelf. En iedere keer vind ik het ook weer logisch want wanneer je op zoek gaat naar iets, kom je vaak van alles tegen behalve datgene wat je zoekt.

Nu kan ik voor vriendinnen, zussen en mijn moeder vaak nog wel slagen door gewoon iets te kopen wat ik zelf ook graag zou willen, maar wanneer je cadeaus moet scoren voor mannen wordt het toch echt een stuk lastiger. Iets met je moeilijk in een man te kunnen verplaatsen. En ieder jaar een krat bier geven wordt ook wat simpel. Tijd voor verandering! Gelukkig is daar onze vriend Radbag die wel raad weet met leuke gadgets en het perfecte verjaardagscadeau. Probleem hier is dat je simpelweg álles wel in je winkelmandje wilt doen want ze hebben een nogal hoog ‘hebben hebben!’ gehalte. Ik heb je gewaarschuwd.

Het leukste verjaardagscadeau voor mannen

1. Muziekkussen

Dit is dus zo’n cadeau waar ik er meteen twee van zou aanschaffen. Heb jij ook een vriend, broer of vader die het liefst altijd muziek luistert? Dan is het muziekkussen met ingebouwde luidspreker en een koptelefoonaansluiting het ideale cadeau!

verjaardagscadeau

2. Smartphone oplader

Als mannen ergens bijzonder goed in zijn is het wel in hun telefoon níet opladen. Laat die van mij daar nu extreem goed in zijn met af en toe behoorlijk irritante gevolgen dus dit cadeau is ook nog eens heel prettig voor mijzelf. Ik heb het natuurlijk over een draagbare smartphone oplader en dan niet zomaar eentje, maar eentje met autosleutelontwerp.

3. Grasslippers

Voor de man die geen genoeg kan krijgen van kamperen, tuinieren en het buitenleven, zijn de grasslippers een top cadeau. Zo heb je altijd het idee dat je met blote voeten door het gras loopt zonder dat je op slakken stapt en natte voeten krijgt. Like!

4. Verlicht bierpongspel

Bij ons was een zaterdagavond met vrienden nooit compleet zonder dat het bierpongspel werd gespeeld. Jouw broertje of neefje is vast even fan van dit spel en dus is een lichtgevende set natuurlijk super tof om de show mee te stelen in het weekend. Moet hij natuurlijk wel 18+ zijn. ;)

verjaardagscadeau

5. Barbutler met led 

Nog zo’n perfect cadeau voor de man die wel van een drankje en een feestje houdt; de barbutler met led. Geen grote bar in huis, maar toch het echte kroeggevoel. Het wordt extra leuk wanneer een van de vier flessen in actie komen en het ledlampje gaat branden.

Benieuwd hoe je thuis die perfecte eetkamer creëert? Je leest het hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
eetkamer interieur
Binnenkijker: Onze eetkamer

Ons huis is af! Na 7 maanden verbouwen kunnen we eindelijk genieten van ons droomhuisje. Al eerder liet ik een...

Sluiten