Video: Home tour + favorieten september

Ik heb een nieuwtje voor jullie! Naar aanleiding van mijn vorige home tour video en de DIY video die ik voor Dylon opnam heb ik de smaak te pakken gekregen.. Waar ik het over heb? Video’s maken! Voor Followfitgirls.com neem ik al wekelijks workout video’s op maar ik heb besloten om dit account om te dopen tot mijn persoonlijke Youtube kanaal: Marlou Volkerink.

Het leek me makkelijker om één Youtube kanaal aan te houden waar ik al mijn video’s ga plaatsen. Dus niet meer de losse accounts van Followfitgirls en Follow Fashion. Ik zal hier wekelijks video’s gaan plaatsen en ik ga ook samen met Anouk leuke how to wear video’s opnemen met styling tips.

Home tour!

Een paar maanden geleden gaf ik jullie al een rondleiding door ons huis en inmiddels heb ik alweer het een en ander aangepast. Naast mode en sport is interieur een grote passie van mij en ik vind het heerlijk om regelmatig hoekjes opnieuw te stylen en dingen in huis te veranderen.

Deze video gaat niet alleen over mijn huis maar ik laat ook mijn favoriete items van deze maand zien die ik nieuw heb gekocht of heb gekregen.

Benieuwd? Kijk mee in onderstaande video en ik zou het ook super leuk vinden als je je abonneert op mijn Youtube kanaal!

 

Meer video’s van mij zien? Klik hier en volg mij ook op Instagram: @marlouvolkerink. 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
intrekken bij je vriend
5 Tips intrekken bij je vriend

YAY je gaat samenwonen! Hoe leuk is dat? Een nieuwe fase in je leven breekt aan en wat voor een;...

Sluiten