Woonkamer make-over met een nieuw vloerkleed

Zoals je weet ben ik gek op verandering. Zo wissel ik regelmatig van accessoires in huis. Andere kussens op de bank, een nieuwe poster in de lijst aan de muur, nieuwe accessoires op tafel.. Ik kan er uren mee zoet zijn! En, intens blij van worden. Zeker als ik zie hoe je met een paar kleine aanpassingen een hele andere uitstraling kan creëren.

Een nieuw vloerkleed

Ook een vloerkleed is zo bepalend voor je interieur! Door alleen het kleed te wisselen krijg je direct een heel ander gevoel in je woonkamer. Zo scoorde ik vorig jaar een nieuw kleed voor het voorjaar. Ik vind het nog steeds leuk om de foto’s te bekijken, ik word er weer helemaal vrolijk van. Maar eerlijk is eerlijk, dit lichte kleed heeft er maar een paar maanden gelegen. Toen kwam er een vlek in het kleed en heb ik hem met mijn schoonmaakkunsten compleet verwoest. Oeps!

Inmiddels ligt het ronde kleed dus weer in de woonkamer, en ben ik ondertussen aan het oriënteren voor een nieuw vloerkleed. Misschien een hoogpolig vloerkleed dit keer? Een vriendin van me heeft laat zo’n tapijt in hun kamer gelegd, staat echt super warm en gezellig!

Ik ga mijn ogen openhouden de komende tijd, er komt vast iets moois op mijn pad! Hierbij de before en after foto’s van de make-over van onze woonkamer van vorig jaar.

Before: rond vloerkleed

scandinavisch interieur

Deze foto is geschoten voor de binnenkijker in vtwonen.

After: licht vloerkleed

woonkamer inrichten woonkamer inrichtenzomerschoenen

En? Welk kleed heeft jouw voorkeur? Ik ben benieuwd!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
boomstam in je interieur
Creatieve ideeën wat je kunt doen met een boomstam

Houd jij van stoere en natuurlijke elementen in je interieur? Haal de natuur in huis met een boomstam! Zie je het...

Sluiten