Waarom jij Black Friday in jouw agenda moet blokken!

Met Black Friday, en haar digitale zusje Cyber Monday, in het vooruitzicht, heeft menig shopaholic de wishlist al paraat staan. Op vrijdag 24 november is het namelijk zover, dan vliegen de kortingen je om de oren! Nieuwsbrieven worden nu al doorgespit en social media accounts 24/7 gecheckt, want wie weet is er al ergens een kortingscode te bemachtigen.

Stapelkortingen

Black Friday is dé dag waarop winkels met enorme kortingen stunten. Een van origine Amerikaans fenomeen wat steeds meer ingeburgerd raakt in Nederland. Door ongekende successen op de Amerikaanse markt, zien ook wij in Nederland steeds meer aanbieders die hieraan meedoen. Goed nieuws, want zeg nou zelf, we all love sale!

Shop till you drop

Black Friday gaat gepaard met langere openingstijden en aanbiedingen die het hele weekend gelden. Van mode tot aan meubelboulevards en mobiele aanbieders; het aanbod is grandioos! Ook online aanbieders zien massaal interessante kansen waar wij als online shopping addicts van profiteren. Op de grote webshops, zoals Zalando en Wehkamp, is het zelfs al mogelijk om je scrollend te vergapen aan de deals en deze in je wishlist op te slaan. Voor de echt enthousiaste koopjesjagers onder ons zijn Bol.com, Cool Blue en het nieuwe online platform About You zelfs al gestart met hun deals. Zoals jullie misschien weten ben ik momenteel als freelancer werkzaam voor Brandfield en ook hier zijn de voorbereidingen voor vrijdag in volle gang!

Cultuur snuiven

De Black Friday trend blijft ook binnen de reis- en cultuurbranche niet onopgemerkt. Onder de noemer ‘Black Friday Rotterdam Weekend Deals’  doen zelfs Rotterdamse musea, hotels en restaurants mee. Bij reisorganisatie Prijsvrij.nl maken vroegboek- en last minutekortingen plaats voor Black Friday deals. Lucky us, want dit is dus jouw moment om die vakantie te boeken! Voor maar liefst €999,- biedt Prijsvrij.nl een 9 daagse reis aan naar Mauritius. Black Friday gaat overduidelijk verder dan fashion en biedt genoeg redenen om vrijdag 24 november groots te markeren in jouw agenda!

En? Heb jij al iets op je Black Friday wishlist staan? Ik ben benieuwd!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal
Fitjournaal: Ooglidcorrectie, do or don’t? & hippe sportkapsels

Is een ooglidcorrectie echt zo heftig als het klinkt en is het nemen van een ijsbad gekkenwerk of heeft het...

Sluiten