Sporten: Wanneer zie je resultaat?

Het is natuurlijk hartstikke fijn dat je je door regelmatig sporten lekker energie en fit voelt, maar de meeste zullen toch als voornaamste doel hebben om resultaat te zien. Je werkt ergens naar toe en wilt bijvoorbeeld wat kilo’s kwijt of extra spieren kweken. Het is altijd goed om zulke doelen voor je zelf te stellen omdat je dan gericht naar iets toe werkt en gefocust aan de slag gaat. Nadeel is alleen wel dat je hier ietwat ongeduldig van kan worden. Of misschien moet ik voor mezelf spreken, want ik wil altijd graag dat dingen snel gaan en al helemaal als ik er hard voor werk.

wanneer zie je resultaat

Maar hoe vaak moet je nu eigenlijk sporten en wanneer zie je resultaat? Een ding kunnen we alvast verklappen en dat is dat dit afhangt van wat voor resultaat je wilt zien. Ben jij aan het sporten omdat je wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of om sterker te worden? Dit zijn allemaal verschillende processen met allemaal hun eigen weg. Natuurlijk verschilt dit ook per persoon want ieder lichaam reageert nu eenmaal anders. Toch weet fitgirl Ellen ons hier een duidelijk antwoord op te geven, zie Hoe vaak moet je sporten voor resultaat?

Nog op zoek naar een mooie jurk? Deze trend kunnen we niet missen voor de zomermaanden!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal week 26
Fitjournaal: benen en billen workout & frisse smoothie bowl

Fitjournaal is vanaf deze vrijdag een wekelijks terugkerend item op Followfashion.com met de leukste nieuwtjes, tips en verantwoorde recepten. Want...

Sluiten