DIY: Washi tape ideeën

Dit keer hebben we een iets andere DIY voor jullie, maar daarom niet minder leuk! Je hebt vast wel eens gehoord van washi tape, of misschien heb je er wel al hele rollen van in huis. Washi tape is tape dat gemaakt is van rijstpapier (het komt ook uit Japan) en dat betekent dat het makkelijk te scheuren is, te verwijderen en je kunt er makkelijk op schrijven. Dit tape komt echt in állerlei kleurtjes en patronen en is super leuk om creatieve dingen mee te beplakken. Zelf heb ik ook een paar rolletjes, die ik in een opwelling had gekocht bij de Action omdat het er zo schattig uit zag. Eigenlijk wist ik tot vandaag niet zo goed wat ik er nou mee moest, en ik denk dat er zo nog velen met mij zijn. Daarom een uitgebreide inspiratiepost met ideeën voor washi tape!

washi-tapewashi-tape

Praktisch gezien kun je eigenlijk ál je accessoires wel beplakken met washi tape, maar wie komt er nou op het slimme idee om de toetsen van je toetsenbord wat op te vrolijken met washi tape? De meeste mensen typen tegenwoordig toch blind maar mocht je toch nog naar de toetsen kijken dan kun je altijd nog de letter erop schrijven aangezien je er makkelijk op kunt schrijven. Je telefoon oplader pimpen met washi tape is ook net zo’n leuk idee, net als je nagels. Of wat dacht je van het creatieve idee om in plaats van echte fotolijstjes te kopen, gewoon met washi tape een lijstje om een foto te maken? Het is ook leuk om je sleutelbos een opknapbeurt te geven met leuke gekleurde washi tape stukjes. En wat dacht je van je wasmachine?! Kost misschien even wat tijd maar dan heb je wel een unieke super hippe wasmachine.

Nog meer leuke DIY projecten zien? Kijk eens hier.

 • Hello,

  This is Nancy, we are washi tape manufacturer in China. If you are interested,I will send you more information.

  Best regards

  Nancy
  Aoxiang Adhesive Tape Co.,Ltd
  Email: yuehongyan_123@163.com
  Tel:86-13915829583
  Skype: Lhyxy58

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
showroom follow fashion
Een kijkje in de Follow Fashion Showroom

Afgelopen zomer hebben we onze showroom geopend en een nieuwe collectie betekent natuurlijk ook een nieuwe inrichting van onze showroom!...

Sluiten