Wat is het beste dieet?

Met diëten heb ik mij eigenlijk nooit bezig gehouden. Met verantwoorde voeding en een gezonde levensstijl daarentegen wel en hoewel ik geen voorstander ben van het (crash) diëten, hebben veel ook zeker goede elementen. Zo heb ik al veel goede verhalen gehoord over het paleo dieet en ook door het schrappen van koolhydraten kun je succesvol afvallen. Als je hier een goede balans in kunt vinden waardoor je het ook echt vol kunt houden, is er natuurlijk niets mis met zo’n aanpassing in je eetpatroon.

Hoe gaat dat buiten Nederland?

De verschillende diëten binnen Nederland zijn al niet op een hand te tellen, maar wanneer we het uitbreiden naar het buitenland wordt het helemaal feest. Waar wij bij Followfitgirls.com vooral benieuwd naar waren was welk land nu eigenlijk de gezondste levensstijl heeft en wat dat dan precies is.

Onlangs was er een documentaire op televisie die op zoek ging naar dat beste dieet ter wereld en fitgirl Manon schrijf er een artikel over. Hoef jij niet de hele documentaire te kijken (mag natuurlijk wel, want is ook zeker een dikke aanrader) en kun je toch de kunst afkijken bij andere landen. Want er valt zeker nog wat te leren voor ons Nederlanders! Lees hier: Het beste dieet ter wereld.

wat is het beste dieet
Bron foto’s: We Heart It en Delish.com

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
misdaadseries-op-netflix
5 X De leukste misdaadseries op Netflix

Netflix en ik, ik en Netflix. Zojuist sprak ik zelfs de bijzonder treurige woorden: 'Eigenlijk is het helemaal niet erg...

Sluiten