7 x Wat vinden mannen aantrekkelijk?

Het blijft een lastig ding: mannen begrijpen. De uitspraak ‘mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’ is er niet voor niets. Want wat vinden mannen aantrekkelijk? Wij hebben een leuk lijstje voor je met 7 dingen die mannen aantrekkelijk vinden aan een vrouw. Elk punt op het lijstje begint met de letter ‘S’.

1. Single

Dit is natuurlijk waar het mee begint. Ben jij wel single? Hier hoeven we weinig aan uit te leggen. De meeste mannen die op zoek zijn naar een relatie vinden het belangrijk dat jij single bent, anders zit die relatie er natuurlijk niet in.

2. Sexy

Sexy zijn is ook een belangrijk punt. Natuurlijk verschilt het per man wat hij sexy vindt aan een vrouw. Zo kan hij zich aangetrokken voelen tot je looks, maar intellectuele vrouwen zijn in de ogen van een man ook zeker sexy.

wat-vinden-mannen-aantrekkelijk

3. Sane

Being sane is ook erg belangrijk. Wat houdt dit eigenlijk in? Mannen vinden het erg belangrijk wanneer een vrouw niet helemaal gek wordt over zaken die niet belangrijk zijn. Daarnaast is een oppervlakkige vrouw ook een echte afknapper voor een man.

4. Smart

Je hoort het vaak: mannen vinden slimme vrouwen heel aantrekkelijk, hier kunnen ze namelijk goede gesprekken mee voeren. Maar dit houdt zeker niet in dat je hoogbegaafd hoeft te zijn om een man te vinden die jou leuk vindt. Iedereen is wel ergens intelligent over. Wees bewust van je eigen intelligentie en flaunt it!

5. Self-Confident

Zelfverzekerde vrouwen die geen man nodig hebben om gelukkig te zijn, zijn heel aantrekkelijk voor een man. Wanneer jij jezelf de moeite waard vindt, zal een man dit zien en zijn interesse zal hierdoor zeker gewekt worden.

wat-vinden-mannen-aantrekkelijk

6. Strong

Mannen houden van sterke vrouwen, punt. Nu hebben we het niet over extreem gespierde vrouwen, maar over vrouwen die voor zichzelf op durven te komen en een vrouw die haar eigen dromen achterna gaat.

7. Smile

En last but not least: lach! Mannen vinden niets zo leuk als een lachende vrouw. Als jij er uit ziet als een vrouw die een leuke tijd heeft, zul jij zeker opvallen in de ogen van een man!

Bron: Allwomenstalk.com

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fiat 500l
Droomauto: Fiat 500L

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel veel met auto's heb. Tuurlijk, ik vind het heerlijk om tijdens...

Sluiten