5 X Wat vinden mannen leuk aan vrouwen?

We hebben er al vaker over geschreven, maar we blijven ons soms verbazen over mannen. Zo zijn er een aantal gewoontes van mannen die wij nooit zullen begrijpen. Vandaag hebben wij een lijstje voor je: wat vinden mannen leuk aan vrouwen? We hebben vijf punten op een rijtje gezet waar je op het eerste ogenblik niet meteen aan zou denken.

1. Angst

Ik zie je bijna denken: angst? Hiermee bedoelen we niet dat een man het aantrekkelijk vindt wanneer een vrouw doodsangsten uitstaat natuurlijk. Maar een vrouw die een beetje bang is zodat hij de held kan uithangen vindt hij wel erg leuk!

2. Vrouwen die brillen dragen

Vaak vinden wij ons gezicht zonder bril mooier, maar mannen zijn het er niet mee eens! Met bril vindt hij minstens zo sexy. Gewoon je bril opzetten de volgende keer dus.

wat-vinden-mannen-leuk

3. Wanneer je geen make-up op hebt

Wij vrouwen zijn meestal niet zo dol op ons blote billen gezicht, make-up is onze grote vriend om een aantal onzuiverheden te kunnen verdoezelen. Het is wel bekend dat een man niet houdt van een vol geplamuurd hoofd, maar hij vindt het heel leuk om jou zonder welke make-up dan ook te zien. Hiermee laat jij namelijk je kwetsbare kant zien en dat kan hij erg waarderen. Persoonlijk denk ik dat het hem ook zit in het subtiel aanbrengen van je make-up, maar een aantal mannen zien soms geeneens verschil tussen de momenten wanneer je wel en geen make-up op hebt.

4. Out of bed look

Natuurlijk zie je er super uit wanneer je in vol ornaat aankomt op jullie date en dit is ook zeker een antwoord op de vraag wat mannen leuk vinden aan vrouwen. Maar een out of bed look (inclusief messy hair) vinden mannen leuk! Waarom? Omdat je zo de echte ‘jij’ laat zien die andere mensen niet te zien krijgen, waardoor hij zich speciaal voelt.

wat-vinden-mannen-leuk

5. Wanneer je aan het sporten bent

Plakkerig van het zweet voelen wij ons nou niet meteen heel aantrekkelijk, maar de meeste mannen vinden dit juist wel. Sowieso vinden mannen het leuk wanneer vrouwen aan het sporten zijn, de meeste mannen zijn hier namelijk zelf ook mee bezig en dit laat zien dat jullie gedeelde interesses hebben.

Lees ook: 7 tekenen dat je minder veeleisend moet zijn voor je eerste date

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Sarah Jessica Parker
Stijlicoon: Sarah Jessica Parker – vroeger en nu

Sarah Jessica Parker, wie kent haar niet? Dé ster van Sex and the City maar ook nog eens al jaren...

Sluiten