Smoothie of the Week: Mango Waterkers

We hebben weer een super gezonde en fruitige Smoothie of the Week voor jullie klaarstaan, namelijk de Mango Waterkers smoothie. Waterkers heeft, zoals de naam wel doet denken, niks met kersen te maken. Het is van oorsprong een kruidachtig moerasplantje dat bij het water groeit. Het is super gezond en bevat allerlei vitamines. Waterkers kent vooral een hoog gehalte aan vitamine C. Maar ook vitamine A, B2, B6, E en K, ijzer,calcium, jodium, magnesium, fosfor, kalium, zink, zeaxanthine en betacaroteen zijn sterk vertegenwoordigd. Waterkers versterkt onze afweer tegen ziekten en geeft ons energie. Bovendien heeft waterkers een gunstige werking op de zenuwen, stofwisseling en bloeddruk en heeft het een bloedzuiverende en vochtafdrijvende werking. Omdat het een kruidig plantje is combineer je het met de zoete mango en peer waardoor je een lekkere smaak krijgt. Kijk mee hoe je deze super gezonde smoothie maakt.

Wat heb je nodig?
– 1 mango
– 1 peer
– 1 hand spinazieblaadjes
– 1 hand waterkers

Wat moet je doen?
Deze smoothie heb je zomaar klaar en is daarom ook ideaal om je dag mee te beginnen. Doe het fruit in de blender, voeg water toe tot de hoogte van het fruit blend tot er een egale massa ontstaat. Voeg daarna de bladgroente toe en blend nogmaals. Voeg desgewenst meer water toe.

waterkers

Bekijk ook onze andere Smoothie’s of the Week

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
8 X Leukste ‘You did not eat that’ foto’s

Kennen jullie het Instagram account @youdidnoteatthat al? Dit account repost foto's van bekende fashionbloggers en celebs die met voedsel op de foto gaan,...

Sluiten