We love denim

De denimtrend komt elk jaar weer terug. Sterker nog, de trend is nooit meer verdwenen uit de modewereld! Niet alleen de jeans blijft populair, ook jeansrokken en tuinbroeken zijn weer terug en ook denim-op-denim is populairder dan ooit. We love denim! Het staat iedereen, het is erg makkelijk te combineren en de kledingstukken zijn tijdloos.

Ook online zijn de denim kledingstukken volop verkrijgbaar. Shop deze trend bijvoorbeeld bij Van Tilburg, waar een uitgebreid aanbod aan denim te vinden is.

Steeds meer merken gaan duurzame denimcollecties produceren Van Tilburg verkoopt graag stijlvolle denimitems met een goed verhaal erachter.

Hieronder vind je onze favorieten (en Olivia Palermo draagt de trend natuurlijk als geen ander) van onder andere de merken G-Star, Guess, Fornania, Diesel en Geisha:

VanTilburgDenim

Stijlicoon Olivia Palermo rockt de denim-op-denimlook en is (zoals altijd) weer een voorbeeld voor ons op outfitgebied.

Combineer net zoals Olivia verschillende tinten denim met elkaar, of draag een denim tuinbroek met een strepentop en sneakers. Je kunt je outfit zowel vrouwelijk maken met een paar hakken of wat stoerder met sneakers en opgerolde pijpen.

Shop bovenstaande items bij Van Tilburg!

 

Reageren

Your email address will not be published.