Winactie: 3 X Prijzen van Webprint.nl

Kennen jullie de website Webprint.nl al? Op deze site kun je jouw persoonlijke foto’s op allerlei manieren laten afdrukken. Wat dacht je van een telefoonhoesje met jouw ontwerp? Een agenda vol leuke foto’s van jou en je vriendinnen of een mooi canvasdoek voor aan de muur? Een mooie zelfgemaakte foto aan de muur maakt je woonkamer gelijk een stuk persoonlijker en het is ook dé ideale manier om een kale witte muur leuk op te vullen. Wij hebben goed nieuws! We hebben namelijk een super leuke winactie waarbij je kans maakt op één van de drie volgende prijzen:

foto-op-hout

Foto op hout luxe T.W.V. €69,95

Ga voor een mooie robuuste look door een foto af te laten drukken op een houten canvas. Zo zie je de structuur van het hout nog en dit past ideaal bij een landelijke stijl interieur.

foto-op-canvas

Foto op canvas T.W.V. €48,95

Een foto op canvas is altijd leuk om op te hangen in de woonkamer of in je slaapkamer. Maar dit is ook ideaal om kado te geven. Heb jij bijvoorbeeld een mooie foto met je vriendinnen, dan is het leuk om dit op een canvas doek kado te geven.

webprint

Fotoalbum T.W.V. €30

Heb jij een bijzondere reis gemaakt of wil jij alle leuke herinneringen van je leven bij houden in één album? Dat kan dan perfect in dit mooie fotoalbum. Hier kun je jouw foto’s op hoogwaardige kwaliteit laten afdrukken zodat jij later alles mooi terug kan kijken.

Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn:  Laura SterkenLotte Manou Van Wely en Jody Cremers!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
smoothieheader
Smoothie of the Week: Yoghurt smoothie met vijgen en honing

Nu de herfst volop bezig is is het ook weer de tijd voor vijgen. Vijgen hebben een aparte smaak waar...

Sluiten