Weekvlog: Lash lift behandeling & tuinproject

Ik krijg de smaak van het vloggen langzaam aan te pakken.. Ik heb afgelopen week zelf iets gedaan wat ik stiekem onwijs spannend vind: make-up loos voor de camera verschijnen. Tijdens mijn vlogs in Bali had ik ook regelmatig geen make-up op of alleen een klein likje mascara maar toen was ik lekker bruin en kon ik het vaak verbloemen achter mijn zonnebril. Deze keer had ik een reden om zonder mascara voor de camera te staan: ik onderging een lashlift behandeling!

Lash lift behandeling

Een lash lift behandeling zorgt ervoor dat je wimpers meer gaan krullen en daarnaast worden ze geverfd. Ideaal voor een blondie als ik, waarbij mijn wimpers bijna niet te zien zijn als ik geen mascara draag. Ik ging naar The Beauty District in Groningen voor deze behandeling. Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het in mijn nieuwe weekvlog! Ook laat ik zien hoe ver we zijn in onze tuin en hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het filmen van mijn unboxing video.

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL. 

lash lift behandeling before

Mijn wimpers mét mascara, voor de lash lift behandeling. 

Ervaring met wimperextensions

In mijn video vertel ik ook over mijn ervaring met wimperextensions. Hier ben ik namelijk minder enthousiast over dan over de lash lift behandeling. Toen ik de extensions had was ik helemaal happy maar na een paar maanden liet ik ze verwijderen en toen kon ik echt wel huilen.. Klik hier om mijn wimperextensions review te lezen.

Wil je meedoen aan mijn winactie met Eyoba? Klik hier en volg mij ook op Instagram: @marlouvolkerink.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
opgerolde-broekspijp
Inspiratie met de rolled up jeans

Deze winter zagen we massaal veel rolled up jeans. En die fijne opgerolde broeken zien we deze lente ook nog...

Sluiten