Win: 4 X Guhl Haarpakket

GUHL heeft haar lijn voor droog en broos haar helemaal vernieuwd en om dat te vieren geven we 4 x een haarpakket weg voor zijdezacht haar. De GUHL Vochtherstel lijn bevat vier heerlijke producten die het haar voeden met Babassu-olie dat rijk is aan micro-oliën en vitaminen. Het staat erom bekend snel
in het haar door te dringen en te beschermen tegen vochtverlies – zonder te
verzwaren.

Kan jouw haar wel wat extra vocht en verzorging gebruiken? Like ons dan op Facebook en laat je gegevens achter. Klik hier om mee te doen en win dit fantastische pakket dat bestaat uit:

GUHL Vochtherstel shampoo
De Vochtherstel shampoo is een weldoener voor de vochtbalans in je haar. Zoals alle GUHL shampoos, is deze shampoo geconcentreerd dus een kleine hoeveelheid is al voldoende. Dringt snel door in het haar en geeft directe hydratatie. Je haar voelt zijdezacht en soepel aan vanaf de aanzet tot in de punten. Gebruik voor optimaal resultaat Vochtherstel crème-conditioner.
200 ml / € 6,09**

GUHL Vochtherstel crème-conditioner
Je haar wordt langdurig gehydrateerd dankzij deze crème-conditioner. Gebruik het regelmatig voor een nog effectievere werking. Geeft direct intensieve vochtinbrengende verzorging diep in het haar. Maakt de haarstructuur gladder, je haar voelt zijdezacht en soepel aan vanaf de aanzet tot in de punten. Maakt het haar extra makkelijk doorkambaar.
200 ml / € 6,09**

GUHL Vochtherstel daily moisture spray
Deze spray is erg gemakkelijk in gebruik; even schudden en na het wassen over handdoekdroog haar sprayen — uitspoelen is niet nodig. Je kan de spray ook tussendoor gebruiken als opfrisbeurt.De spray heeft een langdurige werking en biedt vochtherstellende verzorging in twee delen: het gekleurde deel bouwt gericht een langdurige vochtopslag in het haar, het transparante deel herstelt zelfs de meest droge delen van het haar en maakt de haarstructuur gladder. Voor 100% zijdezachte souplesse vanaf de aanzet tot in de haarpunten. Maakt het haar direct makkelijk doorkambaar, zonder het te verzwaren.
125 ml / € 7,11**

GUHL Vochtherstel gel masker
Voor éxtra vochtherstel voegt GUHL nu een nieuw gel masker toe. Verdeel het over je natte haar en laat het 3 tot 5 minuten inwerken. Geeft direct vochtherstel, voor langdurig voelbaar zijdezacht haar vanaf de aanzet tot in de punten. Regenereert zelfs de droogste delen van het haar en maakt de haarstructuur gladder.
150 ml / € 7,47**

 

Deze winactie is afgelopen! De winnaars zijn:

Sylvia van Os, Sanne Zwart, Lisa Postma en Bianca Maikel. Gefeliciteerd!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
beauty tips
De 6 beste beautytips van professionals

Ben je op zoek naar goede beautytips maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan hebben wij...

Sluiten