WIN: De mooiste case voor je telefoon

Vorige week liet ik jullie al kennis maken met mijn nieuwe liefde (lees hier) maar omdat de liefde pas compleet is als je die kunt delen, hebben we een leuke actie bedacht in samenwerking met Casetastic. Ja inderdaad, met Casetastic, dé expert als het gaat om mooie, stijlvolle hoesjes voor je telefoon.

Als fashionista’s onder elkaar denk ik dat we twee dingen in ieder geval gemeen hebben; 1. we houden van mooie spullen en 2. onze telefoon gaat overal mee naar toe. Of dat nou is om nog even inspiratie op te doen op Pinterest, een lunchdate te plannen met je vriendin, die ene foto op Insta te plaatsen of je banksaldo te checken alvorens je een shopsessie start.

Omdat die telefoon nu eenmaal altijd binnen handbereik is én we van mooie dingen houden, kleden we onze telefoon graag mooi aan. En Casetastic helpt ons daar een handje bij.

win casetastic

WIN!

Verdient jouw telefoon ook een nieuw jasje? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een hoesje naar keuze + een screenprotector voor jouw telefoon. Zo zorg jij dat je telefoon tegelijkertijd beschermend is als gewoon er mooi uitziet.

Van een marmeren case tot transparante varianten en hoesjes met quotes; er is voor ieder wat wils! Neem een kijkje op de site van Casetastic en laat hieronder in de reacties weten wat jouw favoriete hoesje is. Over een week maken we hier de winnaar bekend.

Deze winactie is gesloten. Gefeliciteerd Nathalie, jij bent de gelukkige winnares! Je hebt inmiddels een mail van ons ontvangen.

Benieuwd naar de grote en meest comfortabele trend van het najaar? Je leest het hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
klaar met zijn ex
Is hij wel helemaal klaar met zijn ex?

Geen idee of wij vrouwen gewoon een tikkeltje jaloers zijn aangelegd, maar wanneer het om exen gaat is het onderwerp...

Sluiten