WIN: Paar schoenen naar keuze!

Je hoort zelden een vrouw zeggen dat ze genoeg schoenen heeft. Dat moment bereik je namelijk nooit, want er zijn steeds weer nieuwe exemplaren die je aandacht trekken. Wij snappen dat hier op de redactie natuurlijk als geen ander, omdat we steeds bezig zijn met mode en de laatste trends. De verleiding ligt dus eigenlijk continu op de loer.

Wist je dat je van cadeaus geven gelukkig wordt? We denken misschien al gauw aan onze eigen verlanglijst, maar door aan die van een ander te werken krijg je zelf (ook) een gelukzalig gevoel. Hoe tof is dat! Daarom, en omdat we 2017 natuurlijk gewoon goed willen beginnen, hebben we een hele leuke winactie voor jullie waarbij we de liefde van vrouwen voor schoenen uiteraard hebben meegenomen.

win schoenen

WIN: Paar schoenen naar keuze

In samenwerking met Tamaris mogen we een paar schoenen naar keuze weggeven. Groot geluk voor jullie dat ze bij Tamaris een heel groot assortiment hebben, van laarzen tot pumps, sneakers en veterschoenen. Voor ieder wat wils! En omdat kwaliteit voorop staat, ben je ook nog eens gegarandeerd van een paar schoenen die zalig zitten.

Kans maken? Laat hieronder een reactie achter met jouw goede voornemen voor 2017 en wie weet loop jij straks te paraderen op een nieuw paar schoenen! Over een week maken we de winnaar bekend.

UITSLAG WINACTIE

Deze winactie is afgelopen, bedankt voor het meedoen! De winnares is: Rebecca, gefeliciteerd!! Stuur een mail met je adres naar info@followfashion.nl om je prijs in ontvangst te nemen.

Lees ook: Modetrends voor de lente/zomer 2017

 • Wat een toffe win actie! hier doe ik zeker aan mee :)

  Mijn goede voornemens voor 2017:
  – Sporten, ik was altijd 50k en kon eten wat ik wil, maar merk toch wel na een jaartje nu dat er wel wat bij is gekomen en daar ga ik dus wat aan doen, zodat ik deze zomer weer bikini proef ben!
  – Meer aan mezelf denken, ik heb een aantal vriendinnen en dat probeer ik te combineren om met iedereen af en toe wat leuk te doen, maar daarbij wil ik mezelf nog wel eens vergeten, daar ga ik ook meer om denken!
  – Ook ben ik nog nooit naar het buitenland op vakantie geweest, met een vliegtuig. Dat ben ik dit jaar zeker van plan met mijn vriend, mijn zus en haar vriend.
  – Als afsluiter, wil ik ontzettend graag dit jaar mijn diploma halen voor mijn kappersopleiding, ik moet nog een half jaartje, dus daar ga ik even voor knallen!

  dat waren mijn voornemens! ik hoop natuurlijk de actie te winnen! Liefs Wendela

 • Mijn voornemens voor het nieuwe jaar:
  – Gezonder en bewuster eten en weer gaan sporten zodat mijn zwangerschapskilo’s verdwijnen.
  – Mijn kledingkast uitmesten (is echt nodig) en leuke kleding en schoeisel shoppen (dat is heel lang geleden)
  Een paar nieuwe schoenen (al een aantal leuke gezien) past goed bij dit voornemen, helemaal leuk als je er niet voor hoeft te betalen, is mijn portemonnee ook blij :-)

 • Ik doe eerlijk gezegd nooit aan goede voornemens.
  Maar als ik dan toch wat moet zeggen: meer lachen en genieten.

 • Jeeej wat een leuke actie!
  Mijn goede voornemen voor 2017 is meer in het moment leven. Niet meer op mijn smartphone kijken terwijl ik met mensen praat of aan tafel zit. Mensen om me heen een goed gevoel geven en heel veel lieve baby’s op de wereld zetten.

 • Hele leuke winactie! Mijn goede voornemen is dat ik meer ga genieten van het leven door op sommige momenten even alles te laten liggen. Een combinatie van school, stage, werk en een sociaal leven maakt dit vaak erg lastig en dit jaar wil ik me daar op gaan focussen! Ik hoop dat een nieuw paar schoenen hier ook een steentje aan bijdraagt ;)

 • Wauw, wat een toffe actie! Ik heb al maanden een paar droomschoenen (sneakers of bergschoenen met hak) in mijn hoofd, maar vind altijd wel een reden om ze toch maar niet te kopen. Deze winactie zou de ideale reden zijn om het eens wel te doen :)
  Mijn goede voornemen voor dit jaar is vooral om rust te vinden. Ik wil meer momentjes voor mezelf creëren en beter nee leren zeggen tegen dingen waar ik geen tijd voor of zin in heb.

 • Ik heb zorgverlof genomen op mijn jaar. Voortaan is mijn vrije woensdag volledig in het teken van mijn mama, die helaas de ziekte alzheimer heeft. Op die manier ontlast ik mijn papa een beetje. Mijn goed voornemen is om dit zo goed mogelijk te doen.

 • Mijn lijst met goede voornemens is dit jaar eindeloos lang. Maar de belangrijkste zijn:
  – Minder regelen en meer genieten tijdens de reizen die ik ga maken.
  – Weer vaker naar het theater gaan, dat is er de afgelopen 2 jaar veel te vaak bij ingeschoten

  Zo wordt het hopelijk een echt Happy New Year!

 • Mijn goede voornemen……. ook op naar de 11 jaar samen met mijn vriend.
  Jeetje, wat heb ik net even lekker weg gezwijmeld op je blog. Heerlijk!
  En met een paar nieuwe schoenen begint mijn jaar wel héél goed :)

 • Mijn goede voornemen is dat 2017 een jaar wordt waarin ik m’n vwo diploma haal, meer en bewuster geniet van de dagelijkse dingen om me heen en meer creatief bezig ga zijn… En natuurlijk proberen fashionable gekleed te gaan, waar een paar mooie schoenen aan bijdraagt natuurlijk(;

 • Mijn goede voornemen is om mijn droombaan te krijgen in 2017. Ik heb hier de afgelopen jaren keihard voor gewerkt en in 2017 is het tijd om dit doel te bereiken!

 • Superleuke actie! :D Een paar nieuwe stappers zijn zeker welkom!
  Mijn goede voornemen?? iets meer voor mezelf zorgen & aan mezelf denken het komende jaar….
  Een paar nieuwe schoenen is daarvoor een goed begin!
  Groetje Ilsiee

 • Mijn goede voornemen past perfect bij deze actie. Namelijk meer tijd en aandacht aan mezelf besteden. Zorgen dat ook ik er goed uitzie elke dag, liever zijn voor mezelf. I.p.v. mezelf kwijt te raken in de drukte van het zorgen voor mijn gezin.

 • Lieve mensen,

  Mijn goede voornemens zijn om dit jaar in ieder geval een keer per dag iets aardigs te doen voor anderen. Ik nodig een weduwe of weduwnaar eens per week uit bij mij te eten -ik geef een complimentje aan iemand -ik koop eens een bloemetje voor iemand die het nodig heeft en die alleen is. Ik probeer een bezoekje te brengen aan een oudere die niet vaak bezoek krijgt. Ik schrijf een kaartje aan iemand. het zijn maar kleine dingen maar ik hoop het vol te houden. Je wordt er zelf ook best wel blij van alleen lukt het niet altijd! Het blijven goede voornemens! Voor u allen nog een heel goed en vooral gezond 2017! Dank u wel

 • Mijn goede voornemen is meer tijd voor mezelf. Meer tijd om te ontspannen en om te gaan sporten. Betrap mezelf erop dat ik mezelf te vaak te vol plan met allerlei afspraken, daar wil ik graag meer opletten.

 • Mijn goede voornemen: betere wijn drinken. Want zoals een wijs man (mijn opleider) mij ooit leerde: “het leven is te kort voor slechte wijn!”.

 • Mijn goede voornemen is dat ik niet meer zo ga hollen en vliegen, maar het tempo wat rustiger te houden.
  Mijn dagen zijn voorbij voor ik het weet en ik wil gewoon wat meer genieten van alles.
  En natuurlijk ook elke dag wat tijd nemen voor mezelf, om even weg te dromen, te lezen, of te wandelen
  Ik denk dat ik daar veel gelukkiger van wordt, dus ik wil graag bewust zijn wat ik doe.

 • Mijn voornemen voor dit nieuwe jaar is mijn Propedeuse halen nu in een nieuwe weg ben ingestapt als studerende moeder. En dat gaat vast nog fijner met nieuwe schoenen.

 • Wat een leuke actie. Mijn goede voornemen is om zometeen een goede moeder te zijn (kan elke dag bevallen) en om mijn fibromyalgie mij niet te laten beperken in de mogelijkheden

 • Mijn goede voornemen(s) zijn meer wandelen achter de kinderwagen met mijn kleine. Meer sporten en gezonder leven en het lichaam creeeren wat daar bij hoort ;-) nu 7 maand na de bevalling nog even zwaar als de dag na de bevalling

 • Ik wil niet alleen de allerleukste moeder zijn maar ook tijd voor mezelf vrijmaken en die dingen doen die mij gelukkig maken!

 • Lekker oppassen op mijn twee kleinkinderen zodat mijn dochter weer een beetje kan gaan werken en leuke dingen doen! ♥

 • Mijn goede voornemens is vaker in de keuken staan om lekkere hapjes te voorschotelen. Niets meer uit de pakjes koken naar verse ingrediënten gebruiken.

 • Mijn goede voornemens zijn om weer vaker te gaan sporten, meer lezen en meer te genieten.

 • Mijn voornemen gezond blijven
  In sept kreeg ik te horen dat ik het brca gen heb niet getwijfeld .
  Ik zou preventieve operaties ondergaan.
  De eerste net voor kerst gehad, nu in het voorjaar de grootste stap maar ik eil nog van zoveel genieten in het leven mijn jongens zien opgroeien.
  Dus mijn voornemen leven! En genieten

 • Ik hoop dat ik in 2017 door ga naar mijn laatste schooljaar. De MBO is best zwaar en vooral nu dat mijn ouders binnenkort gaan scheiden. Ik zit onder de stress en mijn examens beginnen volgende maand. We hebben niet veel geld en nu betekend dat ik en mijn broertje een tweede bijbaantje moeten vinden. Het leven kan best zwaar zijn, maar ik hoop dat het allemaal goed komt.

 • Beter naar mezelf luisteren en niet naar die betweters die willen dat ik in ongezonde situaties blijf hangen. Dit jaar nieuwe stappen zetten, hopelijk op m’n nieuwe shoes.

 • Mijn goede voornemen is positiever naar de wereld kijken, dan wordt het leven alleen maar mooier!

 • Mijn goede voornemen voor 2017 is om meer te gaan bewegen: wandelen, fietsen en misschien wel hardlopen.

 • mijn voornemen is mijn dagelijkse wandeling volhouden met die mooie schoenen

 • Meer aan prijsvragen mee doen dat is mijn goede voornemen ie weet win ik dan nog eens wat

 • Mijn goede voornemens voor 2017 zijn:
  – Sporten en lekker naar de sportschool om fit te blijben
  – Meer aan mezelf denken en tijd voor mezelf hebben

  Groetjes!

 • Ik wil fitter zijn met een goed gewicht, mijn goede voornemen zijn dus sporten en goed eten.

 • Mijn voornemen voor dit jaar? Meer schoenen kopen ;-) hihi nee hoor, ik wil wat vaker naar buiten, het is zo verleidelijk om achter de laptop of mijn boeken te blijven dus ik dwing mijzelf elke dag minimaal 15 minuten klusjes te doen in de tuin. Twee vliegen in klap, de tuin ziet er steeds netter uit!

 • Mijn goede voornemen is gezonder eten, meer bewegen en modieuzer kleden! Het modieuzer kleden zal al voor een gedeelte geslaagd zijn als ik een paar mooie schoenen win!

 • Mijn goede voornemens zijn eigenlijk meer doelen die ik dit jaar wil behalen, namelijk:
  – m’n Propedeuse Fysiotherapie halen
  – Rijbewijs halen
  – Sparen om op kamers te gaan (dus een paar gratis schoenen zou zeker niet verkeerd zijn haha :)
  En verder genieten en dankbaar zijn met de mensen om me heen.

 • Mijn goede voornemens: gewoon doorgaan met de voornemens van de jaren
  hiervoor………….maar dan wel op een paar nieuwe (gewonnen) schoenen!!

 • Mijn goede voornemens zijn om een beweegplan te maken met ook tips met gezonde en variërende maaltijden. Als beloning voor mijzelf een nieuw paar schoenen zou geweldig zijn!

 • Mijn goede voornemen is: lief zijn voor mijzelf, dus minder suiker eten en meer verse groenten eten.
  Daarnaast wil ik mijn vriend ook meer aandacht geven. Hij verdient het om zich gewaardeerd te voelen en dat heb ik helaas de laatste tijd niet zo goed laten merken. Daarnaast zal hij het altijd leuk vinden om mij met nieuwe dingen te zien!

 • mijn goede voornemen van 2017 is:

  1. afvallen. ik zit nu op -11 kilo maar ik wil er graag nog 5 kilo vanaf
  2. bewuster worden van mijn voeding en gezonder eten
  3. meer genieten van mijn gezin
  4. mezelf ook af en toe “een ik momentje” gunnen. denk hierbij aan sauna, shoppen, bad momentje inlassen, schoonheidsspecialiste opzoeken etc

  nu hopen dat het haalbaar is en dat al mijn goede voornemens waarheid worden

 • ik heb er een paar =
  – ontspannen
  – bewegen
  – mij minder zorgen maken om wat andere mensen zeggen/doen/denken

 • Mijn goede voornemens:

  – nog meer werken aan mijn gezondheid (lukt al aardig, maar kan altijd beter)
  – vaker nee zeggen (werkt ook in het voordeel van mijn gezondheid)
  – minder stressen
  – meer genieten
  – mezelf wat vaker verwennen al is het maar met een paar nieuwe schoenen (en alles goed opbergen, anders gaat dochterlief er meteen weer mee vandoor :)

 • Mijn goede voornemens zijn er niet zo veel maar ik ga meer aandacht aan mijn buren geven.
  Tegenwoordig is het vaak ieder voor zich maar een goede buur of de oudere mens die wel wat aandacht en liefde kan gebruiken wordt vaak vergeten.

 • Mijn goede voornemens? Ten eerste meer lopen en zeker ook proberen verder te lopen. Tot voor kort was ik nog volledig rolstoelafhankelijk maar nu kan ik steeds iets verder lopen én ik kan weer schoenen aan. Ik durf dan ook eerlijk te zeggen dat ik niet te veel schoenen heb, eerder te weinig. Op dit moment één paar voor de zomer en een paar dat voor elk seizoen geschikt is. Eerst maar eens zien hoe het lopen verder gaat voordat ik nieuwe schoenen ga kopen, maar winnen wil ik wel dol graag! Nieuwe schoenen motiveren misschien wel op nog een paar meter verder te lopen. Inmiddels zit ik op iets meer dan 250 meter dat ik kan afleggen en daar ben ik ontzettend trots op, hopelijk aan het eind van dit jaar richting 750 meter of misschien zelfs nog iets verder,

 • Altijd goed TAMARIS..past perfect dus wil ook ik heeeel graag winnen . Mijn goede voornemen is door de week na 22.00u niet meer snacken.

 • Leuke actie! Ik heb me in 2016 heel wat aangetrokken; van discussies tussen vrienden tot de problemen van wildvreemden. Hierdoor werd ik steeds onzekerder en liep het stressniveau behoorlijk op. In 2017 ga ik de dingen los laten en er het beste uit halen voor mij en mijn (stief-)gezinnetje!

 • Mijn goede voornemen is een nieuwe kledingstijl voor mezelf, want dat is nodig! Ik ben heel veel afgevallen en daardoor weet ik niet meer zo goed wat bij mijn lijf past :) daar wil ik dit jaar verandering in aanbrengen en nieuwe schoenen zouden daarbij een heel erg leuke aanvulling zijn op mijn nieuwe garderobe!

 • Mijn goede voornemen is om het vrijwilligerswerk wat ik doe in een buurtcentrum uit te breiden naar meerdere dagen in de maand.Eigenlijk ook uit eigenbelang want ik haal er zoveel voldoening uit .

 • Mijn goeie voornemen :
  Mijn schoenenkast wat bijvullen (hihihi)!
  Misschien helpen jullie me met een deeltje van dat voornemen waar te maken…

 • In 2016 kon ik eigenlijk alleen maar liggen vanwege een dubbele nekhernia, inmiddels ben ik twee keer geopereerd en weer aan het herstellen en weer aan het bewegen. Mijn voornemen zoveel bewegen in 2017!

 • Mijn goede voornemen is gewoon weer het beste uit het jaar halen en proberen te genieten van elk moment…hopelijk iets gezonder te eten en meer te sporten haha maar dat zijn bij mij terugkomende goede voornemens..
  mijn motto dit jaar is dan ook alles is mogelijk,!

 • Meer bewegen, meer genieten! Oftewel: vaker naar de sportschool en gezond blijven eten, maar ook genieten van alles dat het leven te bieden heeft. Liefs en succes allemaal, Vera

 • Goede voornemens 2017:

  – Meer tijd voor mezelf vrijmaken, zoals lekker ontspannen in bad met een glaasje wijn en muziekje erbij.
  – Meer sporten/bewegen, dus lekker fit blijven.
  – Nooit meer nagels bijten, het is onhygiënisch en je nagels zien er dan niet uit.
  – Genieten van elke moment van de dag alsof het mijn laatste dag voor altijd is.
  – Een leuke hobby zoeken voor in mijn vrije tijd zoals koken á la Masterchef.
  – Minder shoppen, dus meer geld sparen voor leuke dingen zoals reisjes naar zon, zee & strand.
  – Vaker leuk gaan kleden, dus een leuke outfit creëren met prachtige schoenen van Tamaris eronder!

 • Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn:
  – collecte lopen voor een goed doel
  – mee doen aan een internationale wedstrijd van paardrijden
  – het volgende jaar in mijn opleiding halen
  – heeeeeel veel leuke dingen doen met lieve mensen!

 • Wat een superactie!! I love shoes!
  Mijn goede voornemens:
  Meer sporten, meer reizen en minder stress in 2017!
  Nu heel hard duimen en fingers crossed!

 • Hey! Leuke actie!
  Mijn voornemen voor 2017 zijn goed leren en mijn eindexamen halen lekker shoppen/schoenen kopen meer tijd doorbrengen met familie mijn familie in amerika bezoeken
  Een bijbaantje zoeken

 • Mijn goede voornemen van 2017 is het weer terug vinden van mijn verloren vrienden. Ik ben een tijd lang bezig geweest met mijn eigen gezondheid en had daarom weinig tijd over voor vrienden en leuke dingen. Nu het weer beter gaat wil ik weer contact zoeken met al mijn oude vrienden, heel spannend maar het is het waard!

 • Mijn goede voornemen doe ik al sinds 13 mei 2015 en dat is namelijk flink afvallen ik ben al 30 kilo kwijt door hard en veel sporten en door gezond te eten.

 • Ik doe graag mee. Mijn goede voornemen is meer tijd maken voor mijn gezin!

 • In 2017 probeer ik iedere ochtend iets meer m’n best doen op de kleding die ik aantrek. Leuke schoenen helpen daar zeker bij, ik ben al zolang op zoek naar het perfecte paar zwarte schoenen of laarsjes! En Tamaris heeft hele leuke! Daar ga ik met veel plezier shoppen :-)

 • Mijn goede voornemen is ervoor zorgen dat 2017 net zo’n geweldig jaar wordt als 2016❤

 • Mij goede voornemen is om niet meer te wachten met goede voornemens, maar om te doen.
  Van de gebaande paden af!

 • Mijn goede voornemen is om van 2017 een nog fijner jaar te maken dan 2016 al was. We hebben het niet altijd in de hand maar je kunt wel met positieve energie er nog meer positiviteit uit proberen te halen. Dus wie weet. We beginnen met jullie leuke actie :-)

 • Mijn goede voornemen is…. om niet meer zo snel te oordelen ( want dat doe ik nu stiekem toch best wel snel……)

  Groetjes Fenny

 • Mijn goede voornemen is om meer tijd te maken voor mijn familie! Dat is er de laatste jaren niet echt van gekomen.

 • Mijn goede voornemen: geen voornemens maken! Accepteer die ene vetrol, accepteer dat bewegen niet altijd even goed lukt, accepteer die wallen onder je ogen als je weer eens te laat naar bed gaat… Kortom; laat het los, dat scheelt een hoop stress!

 • Mijn goede voornemen is om het er lekker van te nemen dit jaar. Afgelopen jaren zuinig aan moeten doen.
  Dus dit wordt het jaar van meer schoenen kopen! Meer kleren kopen en veel leuke uitjes en vakantietripjes beleven :)

 • Ik doe normaal gesproken niet aan goede voornemens, maar heb dit jaar drie dingen waar ik mij op ga focussen.
  – genieten van gezonder eten en meer sporten. Ik wil 15 kilo verliezen en lekkerder in mijn vel komen te zitten.
  – afstuderen. Ik wil in mei klaar zijn en om dat te bereiken is het nodig dat ik even streng ben voor mijzelf (DUS: mobieltje weg, op tijd uit bed, niet laten afleiden, …)
  – liever zijn voor mijzelf. Negatieve gedachten ga ik stoppen en ik schrijf elke avond op waar ik dankbaar voor ben of wat er die dag goed is gegaan.

 • mijn geode voornemens ….eindelijk die mooie yogareis naar Ibiza boeken! Vorig jaar niet gedaan en voelde mij er toch rot onder…heerlijk als herboren en vol zennn terugkomen

 • de mijne is: toch meer tijd met mijn goede vrienden doorbrengen! quality time! vorig jaar was druk doordat ik een opleiding had gevolgd en had nergens tijd voor!

 • Ik heb dit jaar alleen maar slechte voornemens gemaakt, omdat ik de goede nooit langer dan 3 maanden kan volhouden. Dit jaar ga ik lekker veel shoppen, niet meer op de sale wachten, lekker eten als ik dat wil en dan ook nog een extra bordje nemen als het lekker is en vooral veel gek doen en mezelf zijn.

 • Mijn goede voornemen? Op dezelfde goede voet verder gaan als dat ik 2016 geëindigd ben..

  Ben wel weer eens toe aan een nieuwe paar :)

 • Wow een nieuw paar schoenen is altijd welkom!! Na een zware bevalling bijna 4 maanden geleden is mijn goede voornemen mijn oude figuur weer terug te krijgen..

 • wauw wat een super winactie ! Ik doe heel graag mee voor een paar schoenen naar keuze van Tamaris . Mijn goede voornemen is wat meer aan mezelf denken en wat meer ontspannen . Ik zit nu al een jaar in een depressie en ben mantelzorger van mijn man van 45 jaar en heb nog 2 pubers thuis van 13 en 14 . Ik zou gaan voor een paar comfortabele sneakers van Tamaris omdat ik heel de dag moet lopen voor mijn mannen .

 • Mijn goede voornemen is om voor mijzelf te gaan kiezen en te zorgen dat ik weer gelukkig wordt!

 • -niet meer om de dag pizza, frieten of shaorma bestellen :D
  -ik heb mijn dosis pillen gekregen waarmee ik zondag volledig gestopt ben met roken
  & ga waarschijnlijk komende maand beginnen aan een nieuwe lei, een nieuwe opleiding
  En een mooi nieuw paar stappers is een extra mooi goed begin
  you never walk alone

 • Eerlijk gezegd zijn mijn goede voornemens om gewoon zo door te gaan als ik al deed. Lekker bewegen (veel wandelen), op het eten letten, maar wel blijven genieten van het leven. Heel veel leuke dingen doen samen met mijn drie kinderen en mijn lieve man Jan.

 • Afvallen hoef ik gelukkig niet, maar wel op gewicht blijven en dat doe ik door op mijn eten te letten maar vooral door dagelijks een flinke wandeling te maken, dus een paar nieuwe schoenen zou dan ook meer dan welkom zijn.

 • De zwangerschapspondjes er weer af laten vliegen., mijn nachtrust proberen te herstellen, alle seizoenen van GoT opnieuw kijken, langzaam het sporten weer oppakken en intens veel genieten van mijn eerste kindje!

 • Het goede voornemen van mij en mijn man is dat we weer gaan daten! Niet zoals veel reclames ons suggereren buiten ons huwelijk, maar met ELKAAR!!! We gaan ons weer extra mooi maken voor elkaar, dates voor elkaar verzinnen en elkaar verrassen! Tijd voor elkaar op een speciale manier! Nu we een druk gezin hebben moeten is het écht nodig om dat even extra de aandacht te geven! :D

  Een paar mooie nieuwe schoenen zouden natuurlijk goed staan tijdens één van deze dates! ;)

 • Mijn goeie voornemen Is in augustus 2016 begonnen…….
  Ik voelde mij dik plofferig en 0,0 conditie ben begonnen met een bent programma iedere week wegen en 4x in de week sporten . Nu 11 kilo kwijt nog 3 kilo te gaan en dan zit ik op mijn gewicht. Maar dan begint het pas op mijn gewicht blijven sporten mijn gezonde eetpatroon blijven volgen dat Is mijn goal voor 2017 gezond en slank blijven . Daarnaast genieten vd kleine dingen die ook belangrijk zijn ….
  .

 • Mijn goede voornemen is om meer te gaan genieten van de kleine dingen in het leven, niet meer zo druk maken om van alles en nog wat.
  Voor je het weet kan het niet meer,
  elke dag proberen de mooie dingen te zien, de positieve dingen en dingen los te laten.
  Genieten van mijn lieve man en zoon en genieten van elke wandeling die ik maak met mijn grootste en trouwste vriend, mijn hond!
  Klinkt cliche, maar als je probeert om van elke dag wat moois te maken, gaat je leven er toch wat leuker en fijner uit zien, ook al lijkt het soms van niet!

 • Ik doe graag mee voor een paar toffe schoenen!
  Mijn goede voornemens zijn dat ik mijn dagen efficiënter in moet delen, ook mag ik niet meer zoveel uitstellen.
  Verder wil ik weer sportief verder gaan in dit jaar, en iedere maand geld opzij zetten voor een eigen autotje.

 • Mijn voornemen is om mijn huis te ‘ontspullen’, wat voor mij een hele lastige opgave is ;-)

 • Mijn goede voornemens voor 2017 wat meer aan mezelf denken en mezelf vaker verwennen na het krijgen van een dochter 2 jaar geleden mezelf best verwaarloosd dus heb wel even een opknapbeurt nodig en om te beginnen een paar super gave biker boots hoop ik hihi

 • Mijn goede voornemen is om dit jaar zo snel mogelijk te herstellen van de twee voet operaties die ik krijg zodat ik straks weer prachtige schoenen kan dragen! En dat ik weer lekker kan gaan werken.

 • Mijn goede voornemen is de “10 km per dag” regel volgen. Dit houdt ik dat ik elke dag minstens 10 km (buiten) beweeg. Dus als ik veel tijd heb wandel ik 10 km (dit kan ook in delen). heb ik weinig tijd dan fiets ik 10 km (is in een half uurtje gepiept). De meeste dagen doe ik een combi van die 2 dus bijv. 5 km lopen en 5 km fietsen. En als het heel slecht weer is of glad buiten dan heb ik altijd nog een hometrainer op zolder staan waar ik minstens 10 km op ga fietsen. Deze regel zorgt ervoor dat ik me fit en gezond vol, perfect op gewicht blij, mijn hoofd lekker leeg maak. Kortom ik voel me er goed bij en kan het iedereen aanraden. It’s just a way of life ! Enne … ik ben dol op nieuwe schoenen.

 • Ah wat een leuke winactie! Mijn goede voornemen is eigenlijk doorgaan met alles wat ik in 2016 al deed! Goed voor mezelf en anderen zorgen, mij goed voelen, vaker mijn leuke outfit uit de kast trekken ipv die standaar fijne trui, leuke vakanties boeken, gezelligheid met mijn vrienden en vooral genieten van alles (loslaten)!

 • Goede voornemens komen alleen uit als je jezelf er voor inzet.

  Geniet van de kleine dingen om je heen en behandel mensen zoals je zelf ook behandelt wil worden.

 • Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar?! Mijn bachelor halen!

  Super leuke winactie :)! Een paar laarsjes voor de winter kan ik zeker goed gebruiken.

 • Jaaaaa, wat een leuke actie! Je kunt nooit genoeg schoenen hebben. :-)
  Mijn goede voornemens (niet alleen voor 2017, maar ook voor daarna):
  – investeren in mezelf en uitvinden waar ik echt blij van wordt
  – hoe kan ik meer waarde toevoegen aan de samenleving, zowel in mijn baan als prive
  – mijn energie gebruiken voor dingen waar ik wel invloed op kan uitoefenen en/of kan veranderen

 • Aaah wat een reacties! Zo tof om te lezen dat heel veel dames hun goede voornemens gewoon voortzetten! Gewoon blijven genieten, lekker blijven sporten en fit blijven! Immers heb je geen 1 speciale dag nodig om te beginnen met je voornemens. Ik ga over 3 weken een mega uitdaging aan door te gaan studeren in Portugal.. Thuis heb ik alles op de de rit; een baan, sportritme en voeding. Maar hoe gaat dit in Lissabon? Mijn voornemen is dus mijn leefstijl vormgeven in Lissabon en hoop daar wat leuke nieuwe invloeden op te krijgen!

 • Mijn goede voornemen is net als heeel veel andere dames afvallen. Ik wil gezonder en bewuster gaan eten, maar ook meer bewegen. En als ik zin heb in wat lekkers dan neem ik dat op zijn tijd ook.. want je moet jezelf blijven belonen.

 • Mijn goede voornemens voor 2017?
  Een eigen huis kopen
  Een nieuwe baan
  Voor mijn motor rijbewijs gaan
  Aankomen
  En andere schoenen kopen dan alleen sneakers
  Veel positieve veranderingen dus

 • ik zou heel graag paar schoenen willen want heb geen auto en loop veel dus mijn schoenen slijten gauw en nee heb geen schoenen kast vol met schoenen helaas zou wel willen maar daar is geen geld voor

 • Mijn goede voornemen is het tegenovergestelde van de meeste dames maar ik wil heel graag aankomen in mijn gewicht en dat is heel lastig! Daar zou ik wel sterk in mijn wie weet wel nieuwe schoentjes voor moeten staan :)

 • Ik heb mijzelf voorgenomen om meer te bewegen en te genieten van het leven door nog meer leuke dingen te gaan doen met gezin, vriendinnen en familie.

 • Dit jaar trouwt mijn broer. Ik wil me die dag goed in mijn vel voelen en heb besloten om af te vallen. Dit is nu omgekeerd in het goede voornemen dat ik gezonder wil leven. Ik ga zes dagen per week sporten en zorg ook dat alles wat in mijn mondje gaat gezond en verantwoord is. De laarsjes zouden de new my perfect passen!

 • Mijn goede voornemen voor 2017, tot ongenoegen van mijn vriend, is om nog meer schoenen te kopen, Mijn echte reden is om meer te wandelen en meer buiten te zijn in de frisse lucht, om zo een stuk lekkerder in mijn vel te komen zitten.

 • Al gestopt met roken eind vorig jaar en voor dit jaar wil ik wat kilo`s kwijt en vooral veel gaan wandelen

 • IK doe eigenlijk niet aan goede voornemens aangezien het lastig is om er aan te houden! Wel kan ik zeggen dat ik sinds 1 januari toch maar gestopt ben met roken en dit nu echt ga volhouden!! Ook wil ik meer genieten van de kleine dingen in het leven want het leven gaat al zo snel

 • Super leuke actie!!
  Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn:
  – Minder sorry zeggen (want dat zeg ik echt te vaak wanneer het niet nodig is)
  – Meer genieten van de kleine dingen
  – En lekker origineel, maar sporten en gezondere/bewustere keuzes maken.

 • Gaaf! Mijn goede voornemen is om beter voor mezelf te zorgen. Als mama van vier kids ben ik vaak de hele dag bzog met van alles en iedereen…en dan kom ik niet meer aan mezelf toe. Bij deze even vijf minuten voor meself om kans te maken op een paar prachtige schoenen!

 • mijn goede voornemen is meer bewegen en met een paar stoere stappers kom ik dan al een heel eind

 • Mijn goede voornemens dit jaar zijn:
  – Stoppen met roken
  – Afvallen zodat ik meer energie heb voor de kinderen
  – Mezelf een paar NIEUWE nette laarsjes gunnen. Normaal krijgen de kids echt alles maar loop ik mezelf voorbij en vind ik het mijzelf niet belangrijk genoeg om nieuwe mooie schoenen te kopen.

 • Mijn goede voornemen, meer reizen. Vorig jaar toch wel om mij heen gezien dat het leven te kort kan zijn.

 • Mijn goede voornemen is om de lijn door te zetten die ik de afgelopen jaren ingezet heb. Ik ben weer gaan sporten, ik ben samen gaan wonen met mijn vriend en ik eet een stuk gezonder. Alles bij elkaar betekend dit dat ik veel beter in mijn vel zit, en dat wil ik natuurlijk zo houden! Heel langzaam voel ik mij vitaler en energieker en opgewekter en dat helpt om me te houden aan de nieuwe levensstijl. Dus dat zet ik graag voort :)

 • Mijn goede voornemen ? Nu eindelijk helemaal stoppen met roken, niet meer 5 per dag, echt!, nou ja, soms 6 of 7……

 • Mijn goede voornemen is om meer te doen met mijn geloof en elke dag met God te leven.
  Ook wil ik graag wat fitter worden. Dit doe ik door dagelijks kleine oefeningen te doen via een app: 30 dagen challenge. .

 • Mijn goede voornemen is om dit jaar iets te gaan doen, (hulp zoeken of er meer over praten) met de onverwerkte rouwgevoelens die ik nog steeds heb nadat mijn beide ouders zijn overleden toen ik kind was….
  (Ik heb de andere reacties gelezen, dit voornemen is wel van een ander “soort”, maar ik heb toch besloten ‘m op te schrijven.)

 • In 2017 staan mijn verwaarloosde voeten centraal, ik ga ze vertroetelen en verwennen en tot slot zul je me alleen maar meer met goede schoenen kennen!

 • Wat een toffe winacties!
  Ik heb dit jaar weer een aantal gedoe voornemens op een rijtje gezet:

  – gezonder en natuurlijker eten
  – meer tijd vrijmaken voor mezelf
  – meer JA zeggen
  – minder na denken
  – loslaten
  – meer fuck it mentaliteit, minder druk maken om andere en meer doen wat ik zelf wil!

  Ook heb ik best wel slechte voeten, met steunzolen en al. Dus een paar nieuwe mooie stevige schoenen zijn altijd welkom!

 • mijn voornemen is om elke dag van de kleine dingen te genieten, en van fijne schoenen! :-)

 • Ik doe graag mee! Mijn goede voornemen voor 2017 zijn; of eigenlijk is: want ik heb er maar 1.
  Genieten! Genieten van de kleine dingen, minder zorgen maken om alles wat er niet toe doet.meer in het hier en nu blijven. Openstaan voor nieuwe dingen.

 • Mijn goede voornemen voor dit jaar: mezelf weer op mijn prioriteiten lijstje zetten. Over een paar dagen word ik 30 en dit is het jaar om echt uit te zoeken wat ik nu wil. Nu ben ik alleen de moeder van en dat is ontzettend leuk, maar ik wil meer :).

 • HA, ik ben eigenlijk helemaal niet van de goede voornemens en vind dat je iedere dag je best moet doen om aardig te zijn en voor mensen om je heen klaar te staan als dat nodig is. Maak van iedere dag een feestje, lach veel en geniet. Mensen om je heen liften dan mee op positiviteit. Toch nog een klein voornemen, meer wandelen , ik hoop op mooie nieuwe stappers.

 • Mijn goede voornemens zijn 6 kg afvallen en afkicken van de suikerbehoefte i.v.m. constante hoofdpijn.
  Tot nu toe gaat het goed met die voornemens. Ik gebruik al 11 dagen geen suikers meer en ben 2 kg kwijt. En nog geen dag hoofdpijn gehad :)
  Ik zou heel blij worden van laars Feyn Enkelbootie Grijs. Vorig jaar ben ik door mijn enige paar hakken gesleten dus een nieuw paar zou zeer welkom zijn

 • Eerlijk gezegd hou ik niet zo van goede voornemens, want waarom pas in het nieuwe jaar beginnen als je elke dag kan beginnen met een goed voornemen?
  Mijn doel voor 2017 is om mijn diploma te halen van de Mavo en daarna hopelijk te gaan werken als onderwijsassistente wat ik altijd al leuk heb gevonden om te doen. Wat daarna mijn voornemen/doel is, zien we dan wel weer! :)

  Ik doe graag mee met deze actie!

 • Oeh, I love Tamaris (fluisterende toon)!

  Ik ben 2017 ingeluid met het goede voornemen iedere dag eens een keuze te maken die ik anders niet zou nemen, niet omdat ik het ander stom vind maar puur omdat het patronen zijn geworden, en men gaat nu eenmaal lekker op patronen. Doorbreken die hap! Dat kan bijvoorbeeld zijn om de fiets te pakken ipv de trein (waardoor ik een uur of twee op de fiets zit), een klassieke afspeellijst aan te zetten ipv soul, een normale boterham in te ruilen voor roggebrood, havermout, kwark, pannekoeken of wat dan ook, datgene op de menukaart kiezen waarvan ik het minste weet heb van wat het nou precies is – you name it. Vrij simpel vol te houden en het brengt oprecht verfrissing!

  Mocht ik deze actie winnen dan gaat dat mijn dingetje worden van die dag – andere schoenen kopen dan dat ik normaal zou doen. Ohhhh, ik hoop het zo!

  Ik duim!

 • Mijn goede voornemen voor 2017 is simpelweg het kopen van nóg meer kleding, schoenen en sieraden!! Daarvan word ik namelijk altijd enorm blij. Ook ga ik zelf meer mensen om mij heen verrassen met cadeautjes, zodat ook zij allemaal gelukkig worden

 • Nooouuu, ik combineer mooi mijn liefde voor schoenen met een éxtra goed voornemen! Jullie hebben natuurlijk gelijk met de gevleugelde conclusie dat een vrouw ‘nooit genoeg schoenen heeft’, maar waar ik in 2016 mee gestart ben en in 2017 gewoon mee doorga, is het verzamelen van gebruikte – maar nog helemaal prima – schoenen! om hier vervolgens minder bedeelde gezinnen blij mee te maken. Zo heb ik zelf ook al 4 paar ingeleverd en hoop dot jaar nog eens te kunnen doneren. En nu gaan ze eens een keertje niet in een anonieme zak en richting, bijvoorbeeld, Roemenië, maar worden de stappen gewoon gezet in mijn eigen buurt, want de schoenen komen terecht bij onze lokale vluchtelingengezinnen. Stap voor stap komen we er wel. Enne, ik zou jokken als ik zou zeggen dat ik zélf niet héél blij word van een prachtig nieuw paar Tamaris-beauties!

 • ahhh ik moet afvallen stoppen met roken en pff ik heb me ook voorgenomen om meer te genieten en weet je wat het is…. er is meer water dan vis want ahhh nieuwe schoenen zou zo helpen

 • Mijn goede voornemens zijn alweer verbroken.. Ze waren wel goed ..

  -stoppen met roken
  -afvallen
  -mensen leren loslaten/ dit voornemen zit nog in de race
  -meer genieten van mijzelf om wie ik ben

  ik doe zeker mee met deze geweldige actie

 • Ik heb eigenlijk geen goede voornemens, ik (en natuurlijk vele met mij) genoeg meegemaakt in mijn leven en weet hoe snel het afgelopen kan zijn, Dus ik (en mijn gezin) genieten van het leven. Ook van de kleine dingetjes, de natuur, lekker eten, cultuur , de wereld en noem maar op. Iets moois maken van elke dag.

 • Ik probeer dit jaar een paar kilo kwijt te raken !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Ik probeer dit jaar meer te genieten van de buitenlucht! Met een kantoorbaan doe je dat eigenlijk veel te weinig. Ik wil meer natuur en frisse lucht! :)

 • Mijn goed voornemen kan ik niet vergeten. Ik heb namelijk pas geleden een grote muursticker met de tekst” Geniet van de kleine dingen in het leven” op een muur in de woonkamer geplakt. In de waan van alle dag en zeker met een gezin met jonge kinderen, vergeet je soms dat het eigenlijk daar om gaat in het leven. En waar ik heel zeker ook van kan genieten, is van een paar nieuwe schoenen zeker als dat een fijn en hip paar van Tamaris is!

 • Minder moeten, meer ontmoeten. En hopelijk een paar schoenen van Tamaris aan mijn voeten! Ik hoop dat beide wensen uit zullen komen, dan wordt dit het jaar van mijn dromen! :-)

 • Geweldig wat een super mooie leuke actie is dit, zeker om zo ook nog eens kans te maken op een paar mooie goede schoenen, om je eigen daar eens heerlijk mee te verwennen.
  Mijn enige goede voornemen voor 2017 is: om meer tijd en aandacht te besteden aan mijn familie, en zo meer te genieten met en van elkaar van alle mooie, leuke en goede dingen samen.

 • Eigenlijk.. op verzoek van mijn allerliefste.. mijn beste vrienden… en de rest van mijn omgeving… is dat minder schoenen aanschaffen, maar ik kan `t gewoon niet helpen! Verder doe ik niet aan goede voornemens, zoals je ziet werkt `t toch niet. haha!

 • Een van mijn goede voornemens voor 2017 is een verlenging van de voornemens van 2016 die al waren: pure en eerlijke voeding en daar creatieve en heerlijke recepten mee te gaan maken.
  Maar op 1 staat toch: me minder druk maken; time to relax dus!
  Met een paar mooie, fijn zittende schoenen gaan deze voornemens zeker goed lukken!

 • Oeh very nice actie weer! Ik ben nog op zoek naar nieuwe mooie winterlaarsjes, helemaal met de kou nog weer op komst..
  Maar goed, mijn goede voornemens voor 2017!
  Na een jaar vooral veel downs ga ik dit jaar voor veel ups:
  – Wedstrijdzwemmen ga ik weer oppakken, zodat ik weer een goede conditie heb en hopelijk beter kan slapen.
  – Het laatste stukje van m’n studie fysiotherapie ga ik dit jaar afronden, ondanks dat ik eigenlijk geen fysio meer wil worden. Qua motivatie soms erg lastig, maar nog 4 maanden en daar ga ik me goed voor inzetten.
  – Na m’n afstuderen ga ik een mooie reis maken naar Azië, daar wil ik leren om te leven voor de dag en om voor mezelf te kiezen wat ik wil.
  – M’n jaarlijks terugkerende voornemen: om de goede band met m’n familie en vrienden te behouden en daar in te investeren.

  Al met al moet het dan lukken om een heel gelukkig en blij 2017 te kunnen hebben!
  Let’s GO for it!

 • Mijn goede voornemen is om 2 keer per dag iemand bewust een compliment te geven en meer mensen te groeten op straat :D

 • Mijn goede voornemen voor dit jaar (en eigenlijk ook meteen alle aankomende jaren) is om een goeie mama te worden. Ik ben op dit moment 26 weken zwanger en verwacht ons eerste zoontje in april 2017. Zou daarnaast natuurlijk ook nog eens superfijn zijn om straks in stijl achter de kinderwagen te lopen met nieuwe schoenen. Met bijkomend voordeel dat dat ook nog eens goed is voor de zwangerschapskilo’s, hihi

 • Lieve Follow Fashion,
  Mijn goede voornemen is iedereen een beetje meer positieviteit meegeven. Iedereen is tegenwoordig zo druk met het verbeteren van zichzelf en opzoek antwoorden. Ik vind dat mensen best een beetje meer eigenwaarden mogen hebben dus wil ik graag iedere dag iets liefs zeggen tegen iemand die het nodig heeft!
  Hoe meer mensen er stralen, hoe mooier de wereld.

  Liefs Roos

 • Mijn goede voornemen voor 2017 is elke week studeren, zodat ik aan het eind van het jaar modules heb gehaald :). Daarnaast hoop ik ook persoonlijk te groeien. Daar hoort bij dat ik er wat volwassener, meer als mijn leeftijd, ga uitzien en ik denk dat nieuwe nette Tamaris schoenen daar zeker aan zouden bijdragen!

 • Beter naar mezelf luisteren, haha. helaas betekend dat deze eerste maanden nog niet op hakschoenen aangezien ik net voor de kerst van de trap gevallen ben en helaas wat verkeerd terecht gekomen ben. ik overbelast het al te snel en dat moet ik gewoon niet doen :-) dus i.p.v. eerdere voornemens afvallen / meer bewegen, is het het eerste halfjaar even bijsteld naar juist beter naar mezelf luisteren!

 • mijn voornemens voor dit jaar zijn meer bewegen, meer tijd vrijmaken voor mijn gezin en gewoon doen waar ik zin in heb

 • Ik wens een samenhorigheid zoals de wereld nooit eerder heeft ervaren.
  Liefde zoals we die nog nooit hebben gevoeld. Begrip zoals de mensheid alleen in films en boeken kan waarmaken.
  Om dit waar te maken zijn mijn goede voornemens om eindeloos geduld en onvoorwaardelijke tolerantie te hebben. . Mijn goede voornemen is om kalm te blijven en medemenselijkheid te tonen.
  Mijn voornemen is om mijn verstand te gebruiken en goed te proberen te leven.
  Als iedereen één procentje meedoet aan deze voornemens zijn we met z’n allen al een heel eind.

 • Wat een leuke actie! Mijn goede voornemen voor 2017 is meer balans en focus. Ik ben vaak met veel dingen tegelijk bezig en dit zorgt bij mij voor frustraties doordat ik afgeleid wordt en omdat ik dingen vaakniet afmaak. De balans wil ik zoeken door prioriteiten te stellen en door te focussen op een bezigheid per keer.

 • Meer dingen doen waar ik zelf gelukkig van wordt, vaker bij vriendinnen langs, een sportieve prestatie neer zetten.

 • doe graag mee voor mijn vrouwtje, en mijn goede voornemens: meer bewegen, gezonder eten en doen waar ik zin in heb

 • Superleuke actie! Mijn nieuwe voornemens dit jaar is om meer tijd met mijn familie te spenderen, beter geld te sparen en mijn HBO diploma naar binnen te halen! Mijn HBO diploma halen stond al een tijdje op mijn bucketlist, maar na mijn HBO ga ik een jaar lang op reis :). Dit betekent beter sparen en zoveel mogelijk tijd met mijn familie doorbrengen voordat ik ze ga missen!

 • – met afvallen en sporten ben ik na de zomer van 2016 al begonnen dus dat wil ik voortzetten
  – assertiever zijn
  – minder overdenken wat dan hopelijk resulteert in minder (werk)stress
  – vaker naar het theater, bioscoop of een drankje in een grandcafé

 • Ik heb geen goede voornemens, komt toch nooit iets van terecht, maar een geweldig paar nieuwe schoenen zou ik fantastisch vinden. Wat zal ik er mee pronken.

 • Mijn voornemen is: meer aan mijzelf denken en dingen doen die ik leuk vind, vorig jaar heb ik vooral anderen geholpen en heb gemerkt dat ik te weinig voor mijzelf deed en hopelijk kan ik in 2017 wel een goede balans in vinden!

 • Mijn goede voornemens voor jet nieuwe jaar zijn:
  – Heel mijn kamer opruimen, kleerkast opruimen, spullen verkopen en wegbrengen naar kringwinkels.
  – Meer lezen in boeken of tijdsschriften

 • Mijn voornemen is om na een half jaar voor stage in Zuid-Afrika gewoond te hebben ook enórm te gaan genieten van Nederland! Lekker ontdekken hoe mooi ons eigen landje is! Als ik dat zou kunnen doen met een nieuw paar fijne schoenen is dat natuurlijk nog veel leuker!

 • Wat een super leuke actie!
  Mijn goede voornemen is genieten van alles om mij heen! Ik heb het afgelopen jaar geleerd dat je niet gelukkig wordt van veel werken en geld verdienen. Ik heb daarom mijn baan opgezegd (wel weer iets nieuws gevonden) en besloten om vooral dingen te doen die ik leuk vind. Ik wil bijvoorbeeld veel meer tijd gaan besteden aan mijn lieve vriendje, vrienden en familie! En een paar mooie nieuwe schoenen, kunnen er altijd nog bij!

 • wat een toffe actie!
  Ik heb voor dit jaar een aantal goede voornemens;
  – Mijn propedeuse halen, ik heb alle tentamens van het eerste semester met de eerste kans gehaald, dus mijn doelstelling voor dit tweede semester is om deze lijn voort te zetten en m’n P in een jaar binnen te slepen!
  – Me open stellen voor die ontzettend leuke jongen waarmee ik nu aan het daten ben. Ik heb hem in het begin ontzettend afgehouden omdat ik mezelf wijsmaakte dat ik helemaal geen relatie wilde, en dat hij helemaal niet leuk was. Het tegendeel is echter misschien toch wel waar…
  – Het goed combineren van mijn studievriendinnen en de vriendengroep bij mijn ouders thuis. Ik merk dat het lastig is om beide vriendschappen goed te onderhouden door het op en neer reizen, maar ik wil hier in 2017 een goede balans in vinden
  – GENIETEN! het belangrijkste voornemen van 2017 is dat ik meer wil genieten. Genieten van alles, van het feit dat m’n studie goed gaat, van het feit dat ik mezelf mag omringen met fijne mensen, van de heerlijke week wintersport die ik achter de rug heb, maar ook van kleinere dingen, zoals het feit dat gisteren tussen de sneeuw door de zon ook nog 15 minuten scheen.

  Ik hoop dat het me dit jaar lukt al deze mooie voornemens waar te maken!
  Een paar extra schoenen zou dit geluk nog net een mooie gouden randje kunnen geven.

 • Goedemorgen,

  Ten eerste een hele leuke actie, Tamaris heeft super schoenen. Want inderdaad schoenen hebben we nooit genoeg

  Nou elk jaar heb ik de voornemen; gezonder eten en meer sporten.. dit gaat vaak tot de zomer goed en vanaf september/oktober weer mis Toch gaan we er in 2017 weer voor.

  Meer aandacht besteden aan mijn vriend, afgelopen jaar een heel druk jaar gehad met examens, stages en etc. Was natuurlijk niet altijd leuk voor hem, dit jaar krijgt hij meer aandacht hihi.

  Voor de rest eigenlijk geen voornemens, ja minder geld uitgeven… (blijft lastig he)

  Super leuke actie en zou het geweldig vinden dit nieuwe jaar in te gaan met een paar geweldige schoenen !!

  X Esmee

 • Super toffe actie! Een van mijn goede voornemens is om naast hockeyen, ook elke week 2 keer hard te gaan lopen. Ik merk dat hockeyen alleen niet genoeg is.
  Daarnaast lekker veel op hakken lopen, want daar krijg je mooie billen van ;)
  En ook heel belangrijk, mijn stage dit jaar halen zodat ik volgend jaar kan gaan afstuderen!

 • persoonlijk doe ik niet aan voornemens ;) maar er zijn wel een aantal dingetjes waar ik mij de laaste tijd van bewust ben en dus ook ga toepassen in mijn leven.
  – telefoon eerder uit en niet heel de tijd erop kijken
  – meer tijd voor mij zelf
  -meer leuke dingen ondernemen en niet altijd met mijn werk bezig zijn.
  -en niet meer ongezond snacken ;) appels zijn namelijk ook erg lekker.

 • Mijn enige goede voornemen voor 2017 is het behalen van mijn Bachelor Communicatie. In februari begin ik met afstuderen op het onderwerp ‘imago’. Zin in, maar wel even hard bikkelen!

 • Mijn goede voornemens voor dit jaar is om mij door niets en niemand tegen te houden. 2016 was een jaar vol verlies, ellende en tegenstellingen. In 2017 wil ik daarom alles eruit halen wat er in zit om in december te kunnen zeggen: ik heb zoveel dromen waar gemaakt.

 • Mijn goede voornemen van 2017? Minder schoenen kopen! Aangezien je hier een paar schoenen kunt winnen, verbreek ik mijn goede voornemen niet. Toch? ;)

  XXX Kelsey

 • Ik doe nooit zo aan goede voornemens.. maar wat ik wel belangrijk vind is: streng voor mezelf zijn op de juiste momenten en lief zijn voor mezelf of de juiste momenten!

 • Mijn goede voornemens zijn:
  Vaker hakken dragen. Uit gemak pak ik al snel de sneakers of laarzen zonder hak uit de kast, terwijl ik me op een goede hak toch prettiger voel. Alleen mijn voetjes vinden het alleen niet altijd even leuk. Dus vaker laten pamperen door de pedicure staat ook op het lijstje.

 • Mijn goede voornemen voor 2017 is: me
  elke dag kleden voor de baan die ik ambieer, dress for success! Altijd van top tot teen (lees: schoen) verzorgd, ook op casual Friday, to stand out from the crowd!!

 • Mijn goede voornemen is weer meer gaan doen. Door mijn angststoornis durf ik een heleboel dingen niet, zoals naar de bioscoop gaan en verder dan 10 km bij mijn eigen huis vandaan zijn, maar ik wil deze dingen stukje bij beetje weer meer gaan doen. Gister heb ik mijn vriend voor zijn verjaardag een uitje naar Snowplanet cadeau gedaan voor ons en een hapje eten, terwijl ik dat nog best moeilijk vind, maar ik doe het graag voor hem en mezelf.

 • Mijn voornemen voor het komende jaar: meer genieten van de kleine dingen in het leven! Een lekker tasje koffie, een goed boek, mooie natuur… we hebben alles rondom ons om perfect gelukkig te zijn, en dat moeten we meer leren appreciëren!

 • Super leuke actie!
  Mijn voornemen voor 2017 is: nog meer aandacht besteden aan mijn gehele outfit, omdat het belangrijk is om er iedere dag goed en verzorgd uit te zien!

 • Ik doe graag mee , en mijn goede voornemen is om vaker NEE te zeggen en meer aan mezelf te denken ..
  Ik hoop dat ik me eraan kan houden!

 • Ik wil dit jaar proberen om efficiënter om te gaan met mijn schoolwerk. Nu zeg ik vaak leuke dingen af, omdat ik aan mijn schoolwerk wil/moet, maar uiteindelijk maak ik het dan toch pas op het laatste moment. Als ik nu gewoon mijn schoolwerk maak wanneer ik tijd heb, dan houd ik genoeg tijd over om ook leuke dingen te doen! En het geeft tenslotte ook rust om dingen van mijn to-do list af te strepen!

 • Mijn goede voornemen is onder andere niet meer zo veel schoenen kopen en sparen voor een mooie reis. Dus mocht ik een paar schoenen winnen, dan heb ik ze in ieder geval niet gekocht :).

 • Mijn goede voornemen voor dit jaar is dat ik geen goede voornemens maak. Ik zie wel wat 2017 me gaat brengen!

 • Mijn goede voornemens: gezond eetpatroon met minder suiker, geen vlees, meer groente en fruit, meer sporten, en een nieuwe taal leren.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
gili eilanden
Bali vlog: Gili eilanden

Yay! Mijn derde Bali vlog is af. Bij het editten van deze video waande ik me weer even in Bali.....

Sluiten