WIN: Schoenen naar keuze!

Ik vond het weer hoog tijd voor een leuke give away op Follow Fashion! In samenwerking met Ziengs mag ik iemand blij maken met een paar schoenen naar keuze. Yes, aan jou de eer om je favoriete paar uit te kiezen. Om je een handje te helpen heb ik alvast een aantal favorites voor je geselecteerd. Kijk je mee?

sandalen 2017

HOW TO WEAR STUDDED ANKLE BOOTS

schoenen

Hoe doe je mee?

Ok, tijd voor actie! Wat moet je doen om kans te maken op een paar schoenen van Ziengs naar keuze?

https://www.instagram.com/p/BWhlN72l9Mi/?taken-by=marlouvolkerink

Deze actie loopt t/m 27 juli. De winnaar word op mijn Instagram bekend gemaakt. Good luck!

  • Wat gaaf dat je een winactie mag organiseren met Ziengs! Eigenlijk wil ik al een tijdje nieuwe schoenen, maar het perfecte paar ben ik nog niet tegengekomen. Gisteren had ik toevallig wel roze creepers gepast, maar die zaten niet fijn, maar dat was te verwachten door de prijs, haha. Bij Ziengs zou ik voor plateau sneakers van Puma gaan! Ik twijfel namelijk al een tijdje om die te kopen en zag net dat Ziengs ze ook had :)

  • Wat een leuke actie! Ik heb de site afgespeurd en ik heb mijn oog laten vallen op Ann rocks enkelbootie cognac in maat 38. Wat een leuk borduursel heeft die! http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkelbootie_cognac_14195.html#
    Ik heb helaas geen Instagram :S, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved. Hopelijk maak ik dan toch kans op dit hippe paar schoenen :).

  • Wat een fijne winactie, daar maak je zeker iemand blij mee!De ww.ziengs.nl/cellini-enkelbootie_zwart_16073.html vind ik erg mooi, wil graag weer eens ‘gewone’ zwarte niet te hoge enkellaarsjes. Helaas heb ik geen IG. Maar volg wel op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld op G+. Het zou fijn zijn om toch een kansje te mogen maken.

  • Wow dat is echt een leuke give away! Ik ben groot fan van de schoenen van Esprit die lopen echt hemels. Voor de zomer periode heb ik net leuke lage sneakers gekocht bij Ziengs en die zitten echt goddelijk. Voor de herfst/winter periode zou ik heel graag hoge sneakers willen van Esprit. Deze in maat 42 zouden geweldig zijn: Esprit Veterbootie Zwart (http://www.ziengs.nl/esprit-veterbootie_zwart_12873.html)

  • Heel leuk, ik ga voor de zwarte boots op de foto hierboven met de glimmertjes! Leuk voor onder een jurkje! Boohoo rock ❇️

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal week 28
Fitjournaal: voordelen van een massage & gezond pizza recept

De week is voorbij gevlogen, dus tijd voor een inspirerend fitjournaal! Wat dacht je van een ontspannen massage en een...

Sluiten