WIN: Twee tickets naar Parijs!

Ik ben gek op citytrips en volgende maand staat er een weekend Parijs op de planning. Samen met mijn vriend ga ik met NS International en GaSamen Stedentrips een weekend naar deze prachtige stad. En nog leuker is: ik mag ook twee treintickets weggeven aan een van onze trouwe volgers!

Met de trein naar Parijs is ideaal want je zit niet met inchecktijd en komt aan in het centrum van de stad. Ik ben een drie jaar geleden ook met mijn vriend naar deze heerlijke stad geweest en dit keer gaan we met een speciaal doel: jullie herinneringen herbeleven!

Met de trein naar Parijs is ideaal want je zit niet met inchecktijd en komt aan in het centrum van de stad. Ik ben een drie jaar ook met mijn vriend naar deze heerlijke stad geweest en dit keer gaan we met een speciaal doel: jullie herinneringen herbeleven!

Ik hoor je denken: hoe dan?! Dat zal ik je uitleggen. Het lijkt me super leuk als jij jouw herinneringen in Parijs met mij deelt. Dat kan een romantisch diner zijn, dat ene moment bij de Eiffeltoren of een ander mooi gebouw of zelfs een te gek avondje uit. Ben jij ook in de zomer naar Parijs geweest en heb je onwijs genoten op een bepaald terrasje of heb je de perfecte picknickspot gevonden? Let me know!

Door jouw herinnering(en) hieronder in een reactie met mij te delen maak jij ook nog eens kans op twee treintickets naar Parijs. Het werkt als volgt: ik selecteer de drie leukste herinneringen en deze ga ik als het ware ‘ophalen’. Ik zal deze herbeleving vastleggen en de foto deel ik op Instagram. De Instagrampost van de herinnering van de volger met de meeste likes zal de tickets winnen!

Drie jaar geleden in Parijs

Ready to share memories?

Tijd om dus even in je geheugen te graven naar die fijne momenten die jij in Parijs hebt beleefd! Laat hieronder je reactie achter en wie weet ga ik jouw herinnering herbeleven en zit jij binnenkort ook in de trein naar Parijs!

 

 • Ik ben echt dol op cupcakes en ga dan ook altijd op zoek naar een lekker cupcake winkeltje tijdens een stedentrip. En in Parijs moet je dan echt naar Cupcakes & co gaan! Verder is het heerlijk om je lunch ergens te kopen en dan langs de Seine te gaan zitten in het gras genietend van de zon en je heerlijke baquette en je vin blanc! Verder vind je in Parijs inmiddels ook food trucks en tja ik hou ervan! Ik heb een zwak voor hamburgers dus de foodtruck van Le Camion qui fume is dan fantastisch! Ik zie nu dat ik allemaal voedsel gerelateerde tips geef haha! Enjoy!

 • Hahaha, oooh. Ik ga nu een herinnering vertellen die je eigenlijk niet geloofd.. Mijn eerste en laatste keer Parijs ging bijna in rook op! Met school zouden we om 05.00 ‘s nachts met de bus vertrekken. ”Nee hoor mam, ik zet me wekker, je hoeft me niet wakker te maken..” 05.15: mama stormt mijn kamer op en begint hysterisch te gillen: ”SHANNE, JE MOET NAAR PARIJS! HET IS AL 05.15 UUR SCHIET OP!!” Ik had de hoop al opgegeven dus zat verstomd op de rand van mijn bed te mompelen.. Toen stormde mama ineens weer mijn kamer in met mijn tas, gevuld met een paar sneetjes brood en een flesje water. Mijn pa was natuurlijk ook wakker en gooide me de auto in. Met 200km/u over de dijk gesjeesd om op tijd te komen. 05.35: Bus gered (iedereen was boos, want door mij vertrokken we te laat). Eenmaal in de bus (ik werd langzaam wakker) controleerde ik mijn tas. Om het allemaal nog erger te maken voelde ik dat mijn hele tas nat was. Had mijn moeder in alle haast en chaos een flesje water zonder dop in mijn tas gegooid… De hele dag in Parijs heb ik rondgelopen met een slaapkop, zonder make-up en suffe kleding omdat ik daar allemaal geen tijd voor had. Dit verhaal wordt vaak nog op verjaardagen verteld aan de gasten door mijn ouders ”Jaaa, want Shanne die heeft ook wat meegemaakt, weet je nog? Die keer toen naar Parijs? ”Nee mam, ik word wel wakker..”

  Dat ik nu dit verhaal een keer in mijn voordeel zou kunnen gebruiken zou fantastisch zijn! Ik zou dit graag nog eens over willen doen, alleen dan zonder alle chaos! Wel zou ik mijn moeder meenemen, omdat ze nog nooit in Parijs is geweest en ik dankzij haar toch wat van Parijs hebben kunnen zien, de lieverd!

 • Wat een super leuke actie! En ik ben super jaloers, want helaas ben ik nog nooit in Parijs geweest. Dus ik heb ook geen mooie herinneringen om met je te delen of op te halen.

  Mocht ik er ooit naar toe gaan dan zou ik niet alleen genieten van de mooie binnenstad maar ook Parijs heeft super mooie parken, zoals Jardin de Luxembourg of Parc des Buttes-Chaumont. Ik zou een Picknick mand mee nemen met allemaal kaasjes, broodjes en een heerlijke fles wijn. En heerlijk in de avondzon genieten van het mooie park en de gezelligheid van alle andere Parijzenaren die daar ‘s avonds naar toe gaan om te borrelen. :)

 • Food market Le Marché des Enfants Rouges! Rondstruinen in Jardin du Luxembourg (let op kinderen met bootjes). Picknicken op Place de Vosges. Dineren en/of borrelen in het restaurant Les Petites Ecuries en borrelen in Bar Vivant.

 • Schandalig, maar in de stad Parijs ben ik nooit geweest! Wel was mijn mooiste herinnering aan Parijs afgelopen mei in Disneyland op de allereerste trip met m’n dochter van vijf jaar. Nou ga je natuurlijk niet Disney bezoeken in je weekend, maar kun je niet iets vinden wat net zo prinsessen-waardig is? :)

 • 2011
  Ik kwam net van de intensive care af (te lang verhaal)
  En ik was ook nog eens 7 maanden zwanger
  Maar we wouden toch nog een leuke zomer ervan maken, zover dat opgezwollen, zonder conditie nog ging
  We hebben de auto genomen en zijn naar Parijs gegaan incl Eurodisney
  Uiteindelijk was het zo warm, dat ik een Michelin poppetje werd, en verder vervoert moest worden in een rolstoel haha.
  Wat voor ongeduldige manlief nou weer een voordeel was, we kregen voorrang in Eurodisney omdat ik zwanger was
  Dus die rijen , waar zwangere wel in mogen, hoefde we niet te wachten.
  Nu 2 kinderen rijker zou ik het toch graag over willen doen
  Er is een heeeele hoop gebeurd en genieten ging op dat moment niet zo geweldig.
  Het zou super zijn want onze grote meid, intussen bijna 5 ! zou wel heeeel graag naar Elsa en Anna willen in Disney.
  We boeken ze gewoon bij ! mocht dat mogen.

 • Het is eigenlijk een schande dat ik alleen nog maar als kind in Parijs geweest ben. Dit werd natuurlijk gecombineerd met een bezoekje aan Disney Land Parijs. De mooiste herinnering die ik hieraan heb is dat we Mini Mousse tegenkwamen. Een kind maak je niet blijer. Ik mocht zelfs samen met haar op de foto!
  Voor de rest kan ik me van de stad weinig herinneren, maar dat jij je hier ook als iets minder klein meisje goed kunt vermaken weet ik zeker! Veel plezier alvast.

 • Dat is al een hele poos geleden. Samen met mijn tantes naar Parijs. Ik was nog een tiener en vond het prachtig om alleen met hun naar deze mooie stad te gaan. De Eiffeltoren zoooooo groot en daarachter de trappen omhoog en dan een pleintje met allemaal schilders die ons wel wilden tekenen, dit werd uiteraard een hilarische tekening. Toen vond ik dat minder, omdat ik natuurlijk niet mooi getekend was, maar nu in herinnering waar ik heel hard in mezelf kan lachen.

 • Oui! Dit is een herinnering naar m’n hart. Vorig jaar zomer ging ik met m’n vriendje voor het eerst samen op reis. Welke bestemming kon het anders worden dan Parijs? We zijn allebei het type van slenteren zonder tripadvisor, want juist dan ontdek je romantische pareltjes. En dit was er een: op een broeierige nacht (warm, zoete geur in de lucht van zomer en nog lang licht met het tjirpen van vogeltjes) slenterden we langs de Seine. Hand in hand. Waarom binnen zitten in een restaurant als deze rivier alles heeft op zo’n avond? We besloten ergens een flesje wijn te scoren (lees: restaurant in lopen en vragen om de beste wijn) en met goed geluk liepen we langs een pizzaria. Met twee kartonnen dozen en verukkelijk geurende pizza (quatro formaggio, toch de Franse kaas) en dat flesje wijn (die de ober met liefde voor ons had ontkurkt) liepen we naar het middenstuk van de Seine. Tussen de bekende slotjesbrug en de centrale brug, loop je een romantisch trappetje af en kom je op een stuk “land” midden in de Seine. Aan weerszijden passeren boten, er is een klein parkje en het water glinster zo prachtig in haar oranje zonsondergang kleuren. M’n vriend en ik namen plaats op het verste stuk, bungelend onze benen over de muur en turend naar Parijs de liefdestad met ene geweldige pizza en rode Franse wijn. Mijn warme Franse herinnering!

 • In Parijs ben ik ten huwelijk gevraagd door mijn jeugdliefde met wie ik sinds mijn 16e samen ben, . Dat gebeurde gewoon in het hotelkamer. Ik was heel verrast en moest lachen want zoiets had ik niet verwacht. Nu zou ik graag terug naar Parijs willen om mooie herinnering op te halen.

 • Aaaah ja dat zou super zijn! Ik ga een halfjaar op stage in China, ik zou voor die tijd nog iets leuks willen doen met mijn moeder, voor de moeder/dochter band. Zij heeft mij 2 jaar geleden mee genomen naar New York voor 3 overgetelijke dagen omdat ik geslaagd was. Nu zou ik graag dit voor haar terug doen en nog even samen quality time hebben voordat ik haar een half jaar ga verlaten! Waarom? Gewoon omdat alle moeders het verdienen toch:

 • Ongeveer 8 jaar geleden nam mij moeder mij mee naar Parijs (volgens mij was dit zelfs mijn eerste trip naar het buitenland) natuurlijk helemaal overrompeld door deze prachtige mode stad. Alle hoogte punten van Parijs bekeken maar wat mij het meest is bij gebleven is de Centre Georges Pompidou. Daarna ben ik gelijk een opleiding begonnen wat te maken heeft met mode, kunt en ontwerpen. Inmiddels die opleiding al afgerond en ben ik met een nieuwe opleiding begonnen. In september ga ik een half jaar naar China om daar stage te lopen. Nu leek het mij mooi om 8 jaar later, iets voor mij moeder terug te doen. Die zoveel voor mij gedaan heeft, en hopelijk kan ik hiermee andere mensen inspireren.

 • Het moment dat ik met een op en top gestresste docente Frans door het Louvre liep. We gingen langs de hoogtepunten. Op een gegeven moment stond de hele klas voor de Mona Lisa te klagen dat ie zo klein is

 • Ik ben er ongeveer 22 jaar geleden geweest. Opa en oma waren 45 jaar getrouwd. Disneyland bestond toen net. Tijdens de lichtshow werd ik doodziek. En ik was te klein om ergens in te gaan. Disneyland was dus niet echt een succes voor mij. Onze Franse kennis was helemaal belabberd. Als ze bij de tolweg vroegen met hoeveel personen we waren zei mijn oom ” Oui Holland bij Den Bosch ” om maar te zwijgen over de parkeerskills. Gewoon de bus onder de champs elysees zetten terwijl meneer agent erbij staat. Die deed niks. Was zelf net zo verbaasd over de actie denk ik hahaha.
  Helaas zijn opa en oma er niet meer dus die kan ik niet meer meenemen maar de herinneringen wel. En mooie nieuwe bij maken.

 • Misschien niet heel erg origineel, maar daarom niet minder leuk…. Verse croissants halen en jus d’orange en het lekker opeten in het gras bij de Eiffeltoren. Als je er dan toch bent kan je gelijk cliché foto’s maken. Springen bij de Eiffeltoren, er tegen aan leunen dat soort foto’s waren een paar jaar geleden hartstikke hip. Veel plezier in Parijs!

 • Op mijn bucketlist stond Ladurée aan De Champs-Elysées. Een prachtig pand midden in de drukke winkelstraat. Als je er voor staat, wil je direct naar binnen toe. Natuurlijk ging ik naar Ladurée voor de macarons. Je komt binnen en je voelt je waarschijnlijk net als Marie Antoinette (waarschijnlijk hebben ze bij Ladurée om die reden ook een macaron naar haar vernoemd!!). Je krijgt een klein boekje met alle soorten smaken waaruit je kan kiezen en voor een kleine €16,- heb je 6 prachtige gekleurde macarons, ingepakt in het meest geweldig doosje met het mooiste tasje die je beide prima kan hergebruiken. Toen ik daar binnen was leek het er echt op dat ik al het geld van de wereld had en in een heel luxe en exclusieve gebakjeswinkel stond want naast de macarons, hebben ze bij Ladurée ook andere heerlijke lekkernijen!

 • Twee jaar geleden, voor het eerst zonder kindje weer met z’n tweetjes weg, naar de stad van de liefde Parijs. Net getrouwd en een paar dagen later vertrokken we naar ons eigen piepkleine maar oooh zo mooie appartementje geboekt via AirBNB om elke dag lekker te eten, wijntjes te drinken en de stad in al zijn facetten te ontdekken. Ik had speciaal een korte trouwjurk mee en mijn man zijn trouwpak en zo zijn we een hele dag een fotoshoot gaan doen bij alle mooie en romantische plekjes in de stad. We maakten selfies en we vroegen willekeurige voorbijgangers om foto’s van ons te maken. Het was fantastisch en ik zou graag met mijn grote liefde die herinneringen opnieuw ophalen.

 • Het is alweer veel te lang geleden dat ik in Parijs ben geweest. Met school ben ik 2x met handenarbeidles op zo’n 24uurs trip geweest. 6 uur s ochtends weg, 12 uur in Parijs en rond middernacht weer naar huis. Naast de mooie musea die we bezocht hebben, hebben we ook als klas ontzettend veel lol gehad. Ik zou graag met mijn beste vriendin van toen nog een keertje terug gaan en onze nu ruim 25 jaar vriendschap vieren

 • Ooooh Parijs! de stad van de liefde <3 Ik ben er een aantal jaren geleden met mijn allereerste vriendje naar toe geweest en romantisch dat dat was ;) Zo hebben we s'avonds gedineerd met uitzicht op de Eiffeltoren….
  Inmiddels is die relatie over, maar heb ik een andere relatie waar ik erg gelukkig in ben en ik zou dus graag nieuwe (-romantische ;) herinneringen in Parijs maken.

 • Helaas ben ik nog nooit in Parijs geweest. Ik heb twee keer de kans gehad om heen te kunnen gaan, alles was al geregeld en betaald en het is nooit doorgegaan. De eerste keer was op het VMBO, daar werd mij op het laatste moment gezegd dat ik beter niet mee kon gaan (omdat ik gepest werd). De tweede keer was op het MBO afgelopen schooljaar, we zouden op maandag vertrekken, maar de vrijdag ervoor gebeurde die terroristische aanval in Parijs waardoor het reisje met school niet door kon gaan. Dus…. drie keer is scheepsrecht, toch? :)

 • Oh heerlijk! Gezellig met mn beste vriendin heerlijk shoppen en wijntjes drinken! Ik doe mee :-)

 • heel erg jammer dat je dus niet mee kan doen wanneer je nog nooit in Parijs bent geweest, juist net het moment wanneer het extra leuk zou zijn om te kunnen winnen.
  Voor mij helaas dus geen winkans..

 • Een hele grappige herinnering: ik was met mijn vader in Parijs. De benzine was bijna op, dus we gingen op zoek naar een benzinestation. NIKS, NOP, NADA! Nergens te bekennen. Na heel veel stress vonden we eindelijk een station. GELUKKIG!! Nope…..dit was een zelfhelp benzinestation waarvoor je een bepaalde pas moest hebben. Seriously? Door zoeken dan maar…..En toen ging het mis. Midden op de straat op een kruising in Parijs stonden we stil. Je snapt dat er heel wat commotie ontstond….uiteindelijk zijn we gered door een taxi die langskwam die een benzinestation kende waar we wel wat van konden meenemen. Wat een stress was dat….Achteraf wel erg grappig.

 • Bizar leuk idee, bedenk wel dat, mocht mijn herinnering gekozen worden er een hele fotoreportage gemaakt kan worden :-).

  Mijn leukste herinnering begint heel apart. Ik ben docent en ik ben met mijn leerlingen 3 keer een week in Parijs geweest. Ik kende de stad nog helemaal niet, voor mij was het een compleet nieuwe ervaring. We kwamen overal en hebben van alles gezien. Mijn mooiste herinnering komt van de allereerste reis.

  We gaven de leerling om 20:00 ‘s avonds vrij bij de Notre Dame. Ze mochten op zoek gaan naar een leuke locatie om iets te eten en moesten alles zelf regelen. De menukaart, het bestellen, afrekenen etc. Om 22:30 zouden we weer verzamelen voor de Notre Dame. Hou nog even in de gaten dat het voor mij de eerste keer in Parijs was en ik de weg totaal niet kende :D.

  Om 22:30 telden we het de leerlingen en we kwam erachter dat er 2 ontbraken. Ik belde de leerlingen en wat bleek: ze waren compleet verdwaald. Om 22:30, in een stad die ze niet kenden en ze durfden geen stap meer te verzetten, want ze waren op ‘een hele enge donkere plek’. Paniek!

  De andere docenten zouden de overige leerlingen terugbrengen naar het hostel en ik zou op zoek gaan naar de leerlingen. Die niet wisten waar ze waren. Na telefonisch contact gehad te hebben, heb ik ze aangeraden om internet aan te zetten en de locatievoorzieningen aan te zetten. Ze maakten een screenshot van de locatie en die ben ik maar gaan volgen. Dit is het exacte moment waarop ik verliefd ben geworden op Parijs.

  In de avond, terwijl de lichten in de stad vol aan waren, de mensen buiten op straat liepen en Parijs vol leven zat ben ik de stad gaan ontdekken. Parijs bruist en de mensen zijn ontzettend aardig en behulpzaam, vooral als je aangeeft dat je op zoek bent naar twee leerlingen.

  De route die ik heb gelopen was van de Notre Dame, via Les Halles , de Pompidou, de pleinen vol met cafes en mensen, naar de Grand Boulevards en zo door naar de Moulin Rouge waar de leerlingen achter op een donker plein stonden te wachten (achter de Moulin Rouge.

  Uiteindelijk gaven ze aan dat ze de Moulin Rouge wilden bekijken en zijn we op het gemak door een waanzinnig mooi verlicht en levendig Parijs terug gewandeld naar het hostel. Aangezien we toch ontzettend laat waren maakten we gelijk gebruik van de situatie om de stad te aanschouwen. Heerlijk!

  Ik zou heel graag met mijn man nog een keer naar Parijs gaan en hem alle plekken laten zien die ik daar ontdekt heb en zo samen te genieten van alles wat Parijs te bieden heeft. Zou geweldig zijn! Groetjes en heel veel plezier in Parijs!

 • Mijn herinnering is dat ik naar Parijs ging jaren geleden toen mijn meiden nog kleiner waren, we genoten van Disney en van de prachtige gebouwen en bruggen in Parijs, we hebben ook een geweldige boottocht over de Seine gemaakt, maar het allerleukste was een avond bustour langs alle verlichte gebouwen en naar boven in de Montparnasse toren met een prachtig uitzicht over verlicht Parijs en de verlichte Eifeltoren , we hadden ook een geweldige gids die de leukste dingen vertelde,

 • Ik ben in mijn jeugd vaak in Parijs geweest, ik vond het altijd een prachtige stad om door heen te lopen, maar ik was altijd verliefd op de Eiffeltoren , zou erg leuk zijn om de Eiffeltoren weer een keer te zien !! :)

  Groeten van Anneliese de Waal

 • Hoi Marlou,

  Ik heb 2 jaar terug met kerst met mijn vriendje gegeten bovenin de tour de Montparnasse, bij restaurant Ciel de Paris. Dat was echt gaaf (uitzicht op de verlichte stad en flonkerende Eiffeltoren!*), lekker eten, maar waanzinnig (té) duur. Een hele mooie ring gekregen!Je kunt er schijnbaar ook ontbijten, lunchen of thee drinken met een lekker taartje rond theetijd. Dat is iets goedkoper, en zeker de moeite waard, je zult dat niet snel vergeten! Je hoeft dan geen kaartje te kopen om naar boven te gaan. Wel even reserveren! http://www.cieldeparis.com
  * ‘s avonds rond het hele uur gaan er knipperende lichtjes aan voor 5 minuten. Tot 1 uur ‘s nachts. Maar misschien wist je dit al? Toch elke keer weer een magisch momentje. Ook vanaf onder meer de Pont des arts (slotjesbrug), te zien. Romantisch!(http://www.toureiffel.paris/en/everything-about-the-tower/the-illuminations.html)

  Ik wens je heel veel plezier!

 • Drie jaar geleden samen met de liefde van mijn leven, (al bijna 25 jaar), naar Parijs geweest. Wat ik nooit zal vergeten is het samen slenteren door Mont Martre , prachtig stukje authentiek Parijs, met zijn vele kunstenaars, heerlijke terrasjes pakken, lekker eten en een goed gesprek. Bij zonsondergang hand in hand de trap oplopen naar Sacre Coeur om daar te genieten van het uitzicht en elkaar. Wat is het toch een voorrecht om zoiets met je man, je maatje in voor-en tegenspoed dit te kunnen en mogen beleven.

 • Het moment dat ik nooit zal vergeten is de (na)zomeravond vorig jaar met mijn toenmalige vriend in de bruisende wijk Le Marais. Hoewel Parijs al jaren mijn favoriete stad is, heb ik deze wijk nooit echt helemaal doorgelopen. Tot dit moment, waarbij we uren slenterden in de avondzon en uiteindelijk bij (hoe toepasselijk) ‘La Favorite’ belandden met de reden om ons jaartje samen te vieren. Alles klopte gewoon: de bediening was mega-vriendelijk en legde bij ieder gerecht uit wat het was, we bestelden (lekker out-of-the-box) een fles rosé en hebben urenlang getafeld, heel hard gelachen en bovenal genoten van de Parijse ambiance, de gezellige muziek op de achtergrond, de mensen op het terras en van elkaar en de terugblik die we maakten op ‘ons’ afgelopen jaar. Jammer genoeg blijft dit inmiddels alleen maar een herinnering, maar wel één van mijn allermooisten uit Parijs! Niets fijner dan in de stad van de liefde, liefde te delen :)

 • euh ik zou heel graag willen maar ben nog nooit in Parijs geweest maar als ik win kan ik ze daarna delen

 • Laatste keer in Parijs was met de kinderen, lang geleden, Disneyland enzo… zou het graag eens overdoen zonder de kinderen!

 • Misschien té cliché maar het moment waarop ik mijn eerste echte macaron van Ladurée naar binnen werkte vlak voor de Eiffeltoren, zal ik altijd ervaren als een geluksmomentje…

 • Mijn mooiste herinnering is samen met mijn moeder en zus, op mijn verjaardag op 3 maart, een overheerlijke creme brulee eten bij Horse Tavern. Als ik weer naar Parijs ga, ga ik er weer eten! De naam is ondertussen veranderd in HIBOU bij Carrefour Odeon (vlakbij Jardin Luxembourg) maar aan de foto’s te zien is er weinig veranderd. Vooral de foto’s van de vakantie terugzien is een feest. We staan op bijna alle foto’s te eten. Oeps. Yumyum!!

  Eet smakelijk!

 • Precies twee jaar geleden ging ik met mijn moeder voor het eerst naar Parijs omdat ik geslaagd was. We gingen met een busreis wat al super leuk was. Ik hou namelijk echt van ‘roadtripps’! Mijn leukste moment was toen we savonds naar de Eifeltoren gingen en dat ie ineens ging schitteren. Dat was echt een mooi plaatje en iets wat ik nooit zal vergeten! Misschien een beetje cliché maar wel heel mooi! En wat tof dat je deze actie doet, echt heel leuk! Xoxo

 • Mmm….de laatste keer Parijs met mijn lief: een fles wijn, kaasjes en stokbrood halen bij ‘het groentenwinkeltje van Amelie’, doorlopen naar de Sacre Coeur en daar met heel veel geluk op het beste plekje terecht komen om daar in de stralende zon van de wijn, kaasjes en vooral elkaar te genieten…heerlijk! Echt een aanrader!!! Genieten van de kleine dingen…J’aime Paris!

 • wat een gave actie! Mijn ideale herrinering was het halen van allerlei lekkers als ontbijt bij Liberté in Parijs, dit is een bakkerij. Daarna zijn we dit gaan opeten aan het water bij de Seine waar we heerlijk om het gras zaten met een picknick kleedje, met een geweldig uitzicht. en niet te vergeten natuurlijk het ophangen van een slotje met mijn vriend bij de brug. onze dag was compleet! Veel plezier

 • Ik ben maar 1 keer in Parijs geweest, toen ik nog op de middelbare school zat.
  Ik weet nog goed dat we met een groepje meiden gingen shoppen en van het ene op het andere moment waren mijn vriendin en ik ineens de hele groep kwijt!
  We konden ze niet bereiken en het werd avond dus zijn we met zijn tweeën verder gegaan, daarna zijn we een heel schattig restaurantje tegen gekomen waar we lekker iets hebben gegeten. Daarna zijn we naar de Arc de triomf gegaan en vonden we boven op de Arc onze groep terug ! Echt toeval, nog een hoop leuke foto’s gemaakt en nooit meer vergeten :)

 • Mijn mooiste herinnering aan Parijs is dat ik met mijn toenmalige vriend een heerlijke baguette had gehaald bij een of andere foodstand om de eiffeltoren heen, en dat wie die in het park daar in de buurt hebben opgegeten. Het lijk heel suf maar het was echt een perfect moment. Lekker eten, een heerlijke bries. In de gezelschap van een tof iemand. Ook sliepen we bij gare du nord in de buurt en je had daar een heerlijke pizzazaak zitten waar we af en toe laat in de avond stiekem nog een snack gingen halen. Ook was ik erg onder de indruk van de architectuur. Zou er graag weer heen willen, maar dan met de nieuwe liefde van mijn leven!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
bureau
Zo vind je het mooiste bureau

Een bureau is natuurlijk heel belangrijk, omdat je een groot deel van je tijd achter dit meubelstuk doorbrengt. Naast dat...

Sluiten