De winterjassen trends die je niet mag missen in 2019

Eerlijk is eerlijk, eigenlijk wil ik nog helemaal niet aan een winterjas denken. Toch is dit wel hét moment om er eentje aan te schaffen. De (online) winkels hangen er al vol mee en als je als fashion lover een trendy winterjas wilt scoren is dit wel het moment om je slag te slaan. Wat dit jaar de winterjassen trends zijn? We hebben de meest trendy jassen voor je op een rijtje gezet.

By bye summer

Heb jij ook zo genoten van de zomer? Ik vond het heerlijk en ik verheug me nu al op volgeld jaar. Het voordeel van een nieuw seizoen is natuurlijk wel dat je heerlijk je garderobe kan aanvullen met nieuwe items. Een van de lastigste dingen vind ik altijd het vinden van een mooie winterjas. Vaak stel ik dit aankoopmoment net iets te lang uit, met het gevolg dat de mooiste winterjassen uitverkocht zijn. Dit jaar heb ik het anders aangepakt, ik heb al een super mooie winterjas bij onlinewinterjas.nl besteld. M’n zus verklaarde me voor gek dat ik nu al een jas gekocht had. Daar kwam ze heel snel op terug toen ze het uitgebreide aanbod trendy winterjassen in deze webshop zag. Het gevolg? Ze heeft er gelijk ook eentje besteld.

winterjassen

Winterjassen trends 2019

Het komende seizoen zie je veel verschillende trends op het gebied van winterjassen voorbij komen. Zo zie je veel enkellange jassen, gekleurde puffer coats, oversized jassen en capes. En ook de ruit, aardetinten en beige zijn trendy.

Voor alle duidelijkheid heb ik alle trends nog even voor je op een rijtje gezet:

1. Enkellange winterjassen

2. Capes

3. Oversized winterjassen

4. Winterjassen met een ruit

5. Gekleurde puffer coats

6. Winterjassen in de kleuren beige en aardetinten

winterjassen trends

Als koukleum viel ik accuut voor een heerlijke warme oversized winterjas. Toch moet ik wel zeggen, dat hoe blij ik ook met nieuwe dames winterjas ben, ik ‘stiekem’ hoop dat het nog even duurt voordat ik hem aan hoef…

Het is niet alleen tijd om je garderobe herfst en winter proof te maken, ook je interieur kan wel een knusse make-over gebruiker. Of niet soms? 6 tips om je huis knus en herfst proof te maken.

  • Hi Daniëlle, waterdicht en comfortabel… Zo’n jast moet natuurlijk gewoon te vinden zijn! Wat voor type jas zoek je? Lang, kort, met of zonder capuchon? En heb je nog voorkeur qua kleur?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
inspiratie voor in je keuken
Leuke en praktische inspiratie voor je keuken

Regelmatig inspireren we je hoe je je woonkamer, badkamer, slaapkamer en je tuin kunt inrichten. Maar volgens mij vergeten we...

Sluiten