3 X De winterjas van 2019

Heb je een nieuwe winterjas nodig? Met de dalende temperaturen is dit wel een goed moment om een fijne warme winterjas in de wacht te slepen. Ben je benieuwd welke winterjassen nu trending zijn? Wij lichten vandaag de winterjassen trends van 2019 voor je uit.

1. Logomania

‘Logomania’ was al hot en deze winter zet deze trend zich nog verder voort. Dus bye bye bescheidenheid en show off je favoriete merk! Draag je je favoriete merk op een puffer coat (zie trend nummer 3), dan draag je gelijk twee hot trends van deze winter. 

2. De teddy coat

Who cares dat je in deze jas misschien een klein beetje op een beer lijkt. In tijden van kou is alles geoorloofd. Hij is heerlijk zacht en de naast de kleuren bruin en beige is de teddy coat deze winter ook in allerlei vrolijke kleuren te koop. Deze jas is zo geliefd dat de kans bestaat dat je hem in meerdere webshops met het melding ‘uitverkocht’ ziet staan. Zo irritant als je op zoek naar zo’n heerlijke warme teddy bent (weet ik uit eigen ervaring). Maar dat de aanhouder wint blijkt wel weer: bij jas.nl is het me gelukt, yay blij mee!

https://www.instagram.com/p/B4spHrAhify/
https://www.instagram.com/p/B4rdpUUDlWS/

3. De puffer coat

En last but not least, de puffer coat. Als de temperaturen hier echt standje Siberië aannemen dan is dit toch echt mijn favoriet. De puffer coat geeft aan de term ‘warm’ een nieuwe betekenis. Hieronder zie je een zwarte variant, maar hij is ook extreem leuk in een knallende neon kleur. Wie zegt dat de winter saai moet zijn?

https://www.instagram.com/p/BtIadTfHpzO/

Zo, dit zijn toch wel de 3 winterjassen trends van dit seizoen als we het straatbeeld moeten geloven. Welke trend is jouw favoriet? Ik ga zonder twijfel voor de teddy! En als het kwik echt beneden nul daalt ga ik voor een puffer coat, heerlijk warm én stylish verantwoord. De perfecte combinatie als je het mijn vraagt.

Heb je geen zin al in die kou en heb je nu vooral behoefte aan warmte en zon? 4 x waarom overwinteren in een warm land best een goed idee is.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
compact wonen
Ideeën voor compact wonen

Groot is niet altijd beter. Ik ben iemand die vaak denkt: less is more. Klein wonen betekent namelijk ook automatisch dat...

Sluiten