Wishlisht: Interieur en tuinaccessoires

Woonshoppen, ik krijg er geen genoeg van! Onze grote tuinverbouwing zit er net op en ik ben weer helemaal druk met het afstylen van de veranda en de tuin. Maar ook mijn interieur binnen wissel ik regelmatig. Tijdens het shoppen voor de tuin kwam ik ook heel veel mooie items tegen voor binnen.. Tijd voor een nieuwe wishlist!

Flinders favorieten

Na lang te hebben rondgeneusd op Pinterest kwam ik terecht op de webshop van Flinders. Wow, wat een mooie designer items allemaal! Niet alles past binnen mijn budget maar gelukkig hebben ze ook veel items van merken die mooi én goed geprijsd zijn. Voor sommige items vind ik dat je best wat meer geld mag uitgeven, helemaal als het lang mee gaat. Voor kwaliteit betaal je over het algemeen eenmaal wat meer, dat geldt ook voor mooie designer merken.

Ok, tijd om te beginnen met mijn favoriete items die momenteel op mijn wensenlijstje staan, te beginnen bij de tuin! Want de verbouwing zit er op maar ons terras kan nog wel een paar items gebruiken als finishing touch. Ik houd van strakke lijnen. In de veranda wil ik graag nog een mooie plantenbak en kapstok. Ik kwam deze tegen:

En hoe stoer is deze kapstok van Be pure home? Perfect voor in de veranda!

Ook kwam ik deze stijlvolle parasol tegen, hier krijg je toch direct het Ibiza gevoel van? En dan natuurlijk in combinatie met die heerlijke ligstoel van Emu.

 

 

Interieur favorieten van Flinders

Voor binnen ben ik nog op zoek naar een nieuwe lamp. Ik hoef niet verder te zoeken.. deze kurklamp van Zuiver is een perfecte match voor op mijn thuiskantoor!

Nog even en dan wordt het weer frisser buiten.. Hoe lekker is het dan om onder een fijne sprei te kunnen kruipen? Deze sprei van Hay zou perfect staan op onze slaapkamer!


Toen we ons huis opknapten hebben we alle muren wit gemaakt, op een enkele na. Die hebben een grijze tint gekregen. Stiekem lijkt het me best leuk om eens een mooi behangetje ergens op te hangen. Dit behang met palmprint vind ik echt geweldig!

Ik heb ook een voorliefde voor mooie kledingrekken. Al is het alleen al om te gebruiken voor Instagram fotografie! Ok, dat gaat wel wat ver. Dan verzin ik nog wel een plek waar ze kunnen staan: in de hal!

Nog zo’n item met een dubbele functie. Een livingboek! Staat niet alleen stijlvol in huis, is ook geweldig als prop te gebruiken voor mooie flatlay foto’s. Is het raar dat ik direct een perfecte flatlay foto voor me zie met dit boek erbij? Ik heb al een sneak peek gezien en de inhoud is echt heel inspirerend. Super mooie Scandinavische interieur inspiratie, love it!

 

En last but not least: dit fantastische vloerkleed met palmprint van Zuiver!

 

 

Dat was ‘m, mijn wishlist! Ik ben benieuwd of jij nog leuke items voor je interieur of je tuin op je wensenlijstje hebt staan. Hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren ;-) Zo niet, kijk nog even rond op de webshop van Flinders voor meer prachtige items.

Oh ja, nog even geduld! De video waarin ik het resultaat ga laten zien van onze grote tuinverbouwing komt er bijna aan!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
thigh gap workout
Fitjournaal: vegan banana bread & motivatietips

Niets is zo veranderlijk als het Hollandse weer! Er is echt geen peil op te trekken; woensdag lag ik in...

Sluiten