Wishlist: voorjaars musthaves

Nu ik naar buiten kijk is het nog vrij grauw, maar de lente is weldegelijk vol in gang. Afgelopen week konden we zelfs genieten van zo’n 20 graden, heerlijk toch! Tijd dus om de dikke truien weg te stoppen en de fijne blousjes en truitjes tevoorschijn te halen. Ik hield een grote voorjaarsschoonmaak en de kledingkast is daarom weer toe aan wat nieuwe lente items.

Grote voorjaarsschoonmaak

De grote opruimbeurt resulteerde in maar liefst 6 vuilniszakken vol! Drie daarvan gingen naar het Leger des Heils, 1 naar Het Vergeten Kind en 2 vuilniszakken zaten vol met items die eigenlijk nog te netjes waren om weg te doen. Deze items heb ik dan ook op United Wardrobe geplaatst om er hopelijk iemand anders blij mee te maken. De opruimbeurt maakt ook gelijk weer plek om nieuwe voorjaarsitems te kopen en daarom zocht ik wat leuke musthaves uit voor op mijn wishlist!

Wishlist: voorjaars musthaves

Boss Lady bomberjack – 39,95 | Flared pants – 39,95 | Adidas met legerprint – 94,99

Sterrenblouse – 29,95 | Lakleren rok – 24,95 | Buckle boots – 129,95

Luipaard loafers – 90,22 | Liu-Jo tas – 109,00 | CLUSE horloge – 89,95

Trends

Een tijdje geleden beschreef ik al de modetrends voor lente/zomer 2017, maar ook in de bovenstaande wishlist komen een aantal veel voorkomende trends van de komende periode terug. Zo krijgen we geen genoeg van de bomberjacks en ook de flared pants zullen nog een tijdje in het modebeeld te zien zijn. De witte Adidas sneakers met legerprint aan de achterkant heb ik onlangs al van de wishlist kunnen afstrepen, ideaal voor het voorjaar! Fijne rokjes en blousjes mogen ook zeker niet ontbreken in de lente en zomer en dan het liefst met een lakleren design of bedrukt met een print zoals sterren. Een printje in de schoenen zie je ook steeds vaker en ik vind de leopard loafers superleuk voor het voorjaar. Mooie accessoires erbij, zoals de crossbody tas en een stijlvol horloge and we’re ready for spring!

 

Wat staat er op jouw wishlist voor dit voorjaar? Let me know!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
gekleurde rolgordijnen
Inspiratie: 7X Gekleurde rolgordijnen

Inmiddels kennen jullie mijn woonsmaak misschien wel een beetje. Zelf omschrijf ik het als Scandinavisch met een vintage twist. Ons...

Sluiten