Woontrend: Velvet in huis

Onlangs schreef Amber al een artikel over dé kledingtrend van het moment: velvet. Ik ben al een tijdje verliefd op deze trend en deze liefde rijkt verder dan mijn garderobekast. Ook mijn interieur moet er sinds kort aan geloven, want een vleugje velvet zorgt voor gezelligheid, warmte én een stijlvolle twist.

Velvet als woontrend

Hoewel ik normaal meer van industrieel en stoer ben, ben ik nu helemaal fan van de kleur roze. In combinatie met velvet is dit natuurlijk uber girly en vriendlief maakte dan ook meteen duidelijk dat dat feestje niet doorging. Helaas. Eén roze kussen was wat er in mocht en daar moest het bij blijven.

Gelukkig voor mij (en voor hem) is de velvet trend er in alle kleuren. Van meisjesachtig roze tot chic groen, het iets subtielere grijs en koraal blauw. Voor ieder wat wils! Daarnaast heb je ook nog eens de keuze of je gaat voor een complete bank (ik wil! ik wil!), ‘slechts’ een stoel of dat je deze trend alleen zichtbaar maakt in je accessoires.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, ben je dat waarschijnlijk wel na het zien van onderstaande plaatjes. En anders hebben jij, en je eventuele vriend, geluk want dat scheelt weer een discussie én schade in de portemonnee.

Bron header: Vamadivani.com

En? Wat vinden jullie van deze woontrend: YAY or NAY? Let me know!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
kerstcadeaus header
5 X De leukste kerstcadeaus onder de 50 euro

Sorry Sinterklaas, ik weet dat het erg oneerbiedig is om al over Kerst te beginnen als u nog in het...

Sluiten