Fit Diary: Buikspieren workout video

Afgelopen week schreef ik al dat ik deze week mijn eerste workout video zou plaatsen. Ik had hem al een tijdje klaar staan maar wilde graag wachten met plaatsen totdat ik jullie ook meer zou kunnen vertellen over mijn nieuwe project. Dit weekend lanceer ik officieel een nieuw fitspiration platform: Followfitgirls.com. De site staat stiekem al live want we starten direct met een challenge waar je aan mee kunt doen en hier vind je meer info over op de site. Via Facebook kun je je aanmelden. Inmiddels ben ik bijna klaar met mijn buikspier challenge voor deze maand. Vlak voor ik begon besloot ik een video op te nemen met een aantal goede buikspieroefeningen. Kan jouw buik ook wel wat training gebruiken? Pak je matje en doe mee!

Zoals je in de video kunt zien had ik al een tijdje wat minder buikspieroefeningen gedaan en kreeg ik het op het einde toch best een beetje zwaar. Het is dus zeker een goede workout en inmiddels na een maand de buikspier challenge te hebben gedaan gaat dit me veel makkelijker af. Deze buikspieren workout zou je bijvoorbeeld twee keer per week kunnen doen om het goed bij te houden. Ik moet er trouwens wel even bij vermelden dat ik natuurlijk geen sport instructrice ben maar ik vond het gewoon leuk om mijn favoriete buikspieroefeningen te laten zien en ik hoop jullie hiermee te kunnen motiveren.

WORKOUT GEAR

buikspieren

Hoog tijd om de buikspieren weer wat meer te trainen!

AB-WORKOUT

Hierboven nog een aantal oefeningen uit de buikspieren workout video.

Meer workouts en sport tips zien? Check Followfitgirls.com en klik hieronder op de Fitgirl February Challenge om mee te doen!

fitgirl challenge

 

 

Meer persoonlijke posts van mij zien? Klik hier. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
outfit lisanne
Outfit: Roze aztec vest

De tijd naar de lente kan voor mij niet snel genoeg gaan dus ik heb alvast een lente outfit aangetrokken!...

Sluiten