Fashion Blogger of the Month: Yasmin Ooteman

De Blogger Battle zit er alweer op! Anne Solveig, Yasmin Ooteman en Rachèl Pagen streden afgelopen maand om de titel ‘Fashion Blogger of the Month‘ en haalden letterlijk alles uit de kast om bij verschillende thema’s een mooie look te maken. Deze thema’s waren: Perfect fall outfit, een outfit met onze zebra sweater en een outfit met een heerlijke jogging pants. Ze hebben alle drie hard hun best gedaan en mooie looks gecreëerd maar er was er één die er echt uit sprong en dat was Yasmin Ooteman van de fashion blog Mixofme. Gefeliciteerd Yasmin! Nu willen we graag wat meer over Yasmin weten en daarom vroegen we haar een aantal dingen over haar en haar blog.

yasmin-ooteman
Yasmin is in oktober 25 jaar geworden en blogt nu sinds 2 jaar. Ze vindt het super leuk om te doen en stopt hier dan ook veel tijd in. Ze zou echt niet meer zonder haar blog willen.

We vroegen Yasmin hoe ze haar stijl zou omschrijven en dit was haar antwoord: “Ik vind het altijd lastig om mijn stijl te omschrijven omdat ik draag waar ik me op dat moment lekker in voel. Ik denk dat de beste beschrijving is: een mix tussen vrouwelijk, casual en sportief. Ik hou heel erg van minimalistische en simpele zwarte/grijze outfits, daarnaast draag ik in de winter heel graag een hoed dit geeft je outfit net even een andere uitstraling.” yasmin-ooteman
Yasmin shopt heel graag online en dan vooral bij H&M en Asos. Wanneer ze echt zelf gaat winkelen dan kiest ze vaak voor de Zara, Pull & Bear, RiverIsland en de Monki.

Natuurlijk waren we ook heel benieuwd hoe Yasmin het vond om mee te doen aan onze Blogger Battle: “Ik vond het super leuk om mee te doen aan de blogger battle, wat ik er vooral heel leuk aan vond was om met de opgestuurde items een outfit te creëren die bij mij paste, waardoor dit echt een uitdaging was omdat je van tevoren totaal niet wist wat je kon verwachten.
 yasmin-ooteman
Wij waren ook erg benieuwd hoeveel geld Yasmin nou eigenlijk per maand uitgeeft aan fashion en Yasmin antwoordde dat dit gemiddeld zo’n €100 is maar dat het natuurlijk wel wisselt per maand.

We hebben Yasmin gevraagd of zij een top 5 van haar favorieten uit de Follow Fashion Shop wou maken en dit is haar top 5: 
favourites


1. Oversized Beige Cardigan € 59,95 | 2. Philippe Constance Watch Gold € 39,95 | 3. Witte Oversized Sweater € 39,95

4. Zo Fabulous Fashion Shirt € 32,95 | 5. Leather Pencil Skirt € 29,95

Blogger Battle gemist? Klik hier. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Geef je op via blog@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
Win: Ketting van Lucardi met jouw initialen

We just love More Initials! More Initials zijn nieuw in de collectie van Lucardi en daar zijn ze trots op! Een...

Sluiten