8 X Leukste ‘You did not eat that’ foto’s

Kennen jullie het Instagram account @youdidnoteatthat al? Dit account repost foto’s van bekende fashionbloggers en celebs die met voedsel op de foto gaan, en plaatst er grappige slimme titels boven. Dit account omschrijft zichzelf als “Speaking the truth in this mixed up world of too many macarons and ice cream cones. Because really…#youdidnoteatthat”. En we zien het allemaal voorbij komen: fashionbloggers en modellen houden ervan om selfies met voedsel te maken of zich te laten fotograferen met heerlijke ijshoorntjes, macarons en donuts. Maar de vraag is: eten ze deze dingen nou echt op of gooien ze het na de foto direct in de prullenbak? Dit Instagram account suggereert het laatste. Dit account moet je natuurlijk met een korreltje zou nemen, maar grappig is het wel. Wij zochten de leukste posts uit van You did not eat that en laten ze aan jullie zien.

you did not just eat that

Jessa Hinton is een model in Los Angeles en tevens tv host. Hier worden haar borsten bekritiseert of ze wel echt zijn. En die donut ging waarschijnlijk daarna gelijk de prullenbak in want Jessa doet veel aan sport en afvallen.

you did not just eat that

De titel zegt eigenlijk al genoeg: Would really love to have been in this meeting when someone said “guys, let’s ditch the customary fruit basket and instead thread donuts on a jewelry stand and put a framed picture of the guest in a bikini to welcome her.” Glorious.

you did not eat that

Denk erom dat je geen chocolade morst op je couture jurk Chiara.. No way dat Chiara deze Magnums allemaal heeft opgegeten.

you did not eat that
Deze slanke dame heeft een groot bord nacho’s besteld, die op de foto nog ontbreekt. Er wordt nogal getwijfeld of ze dit er nou heeft opgezet om te ‘bewijzen’ dat ze ook nacho’s eet of dat het echt zo is, maar het bewijs ontbreekt in ieder geval.

you did not eat that
Ja want wij zitten ook altijd in zo’n outfit op de grond Mac Donalds te eten..

you did not eat that
Wat is het nut van het vasthouden van de Nutella pot? Het lijkt zo wel een (vreselijk verkeerde) reclame foto zo van: ‘als je deze pot Nutella leeg eet krijg je net zo’n strak lichaam als ik’.. Wij betwijfelen het!

you did not eat that
Wauw, als je hamburgers kunt eten en dan toch zo’n taille kunt behouden moet je óf een snelle stofwisseling hebben óf de hamburger niet op eten.

you did not just eat that

Het ontgaat de bloggers natuurlijk niet dat ze zo bekritiseert worden en daarom gaf Leandra Medine een tegenreactie: een video waarin ze de cupcake wel degelijk op eet.

Lees ook: de 5 leukste fitness instagram accounts

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
jennifer lopez
Shocking: Video ‘booty’ van Jennifer Lopez en Iggy Azalea

Jennifer Lopez, we kennen haar allemaal nog van het nummer 'jenny from the block', is terug! Het is een tijdje stil...

Sluiten