Zalando Shoplog: mijn nieuwe aankopen voor de lente!

Terwijl het zonnetje naar binnen schijnt maak ik de Zalando doos open.. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe aankoopjes te passen! Het voorjaar kunnen we inmiddels ruiken en dat is natuurlijk een geweldig excuus om weer flink te gaan shoppen. En deze Zalando shoplog is natuurlijk ook mooie content voor mijn blog. Een mooie win win situatie als je het mij vraagt!

Afgelopen weekend stond ik op de Blogger Closet Sale waar ik een deel van mijn kleding (die ik niet meer draag) heb verkocht. De opbrengsten zijn inmiddels alweer uitgegeven.. aan deze nieuwe items! Lees snel verder voor mijn Zalando shoplog.

Zalando shoplog – Look #1: Yellow fever

Ik heb de kleur geel helemaal ontdekt! Het maakt me vrolijk en het staat me nog goed ook.. Wie had dat gedacht? Een tijdje geleden heb ik met mijn moeder een kleurenanalyse gedaan en daar kwam uit dat ik felle kleuren goed kan hebben. Sindsdien ben ik steeds meer kleur gaan toevoegen aan mijn garderobe. Ook mijn accessoires moeten eraan geloven. Hoe gaaf is deze crossbody bag met geel in de hoofdrol?

De witte sneaker trend is nog niet voorbij en daar ben ik blij om. Wel was het tijd om weer nieuwe te kopen want het wit houden van mijn sneakers blijft toch een dingetje.. Of gebruik ik het als excuus om weer een nieuw paar aan te schaffen? Anyway, deze witte Adidasjes met klittenband zijn toch echt anders dan mijn Stan Smithjes. Het is dus écht een goede aanvulling!

Wat is dat toch, dat wij vrouwen direct tien smoesjes klaar hebben staan om bepaalde aankopen voor onszelf goed te praten? Herkenbaar?

zalando shoplog

zalando shoplog

adidas sneakers

zalando shoplog

SHOP THE LOOK: Adidas sneakers // Gele sweater // Gele crossbody tas // Oorbellen // de Topshop spijkerrok is uitverkocht, maar deze lijkt er heel erg op.

Look #2: Casual with a touch of glitter

OMG! Hoe gaaf zijn deze glitter Vans? De rest van mijn outfit is lekker basic dus de schoenen mogen wel wat extra knallen. En ja… wederom een shirt met streepjes. Ook dit keer heb ik mijn excuus al klaar staan: Zo één met blauw gemêleerde streepjes en een witte boord had ik namelijk nog niet.

En de jeans? Dat is absoluut mijn nieuwe favoriet. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n uneven hem jeans. Nu kun je deze natuurlijk ook heel makkelijk zelf maken (Bekijk hier de DIY). Maar nieuw kopen blijft toch leuker ;-)

zalando marlou

marlou volkerinkvans glitters

SHOP THE LOOK: Glitter VANS // Jeans Rag & Bone // Gestreepte shirt

Voor welke voorjaarslook ga jij? Laat me weten wat je van deze Zalando shoplog vond!!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Zalando

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
slaapkamer inspiratie
VLOG #5: Slaapkamer geheimen & Beauty blunder

Deze week beging ik een mega beauty blunder waar ik nog dagen mee rond moest lopen... Ik neem jullie mee...

Sluiten