Blogger Battle: Zebra sweater

De Blogger Battle is al van start gegaan en in onze vorige post kon je zien hoe de drie bloggers Anne Solveig, Yasmin en Rachèl de Perfect Fall Outfit samenstelden. Dit keer kregen de drie fashionbloggers de Zebra Sweater uit de Follow Fashion Shop toegestuurd en was het de bedoeling dat ze daarmee een outfit samenstelden. Ze strijden om de titel Fashion Blogger of the Month en daarom haalden de dames alles uit de kast. Kijk mee naar de looks!

zebra-sweater

Blog: www.annesolveig.nl

“Het weer is in één keer omgeslagen. Waar ik in mijn vorige outfit buiten stond in een bloesje met een hemdje er onder, sta ik nu buiten in een trui, jasje en met mijn favoriete sjaal. Deze outfit droeg ik op een super hectische dag. Mijn outfit vond ik zo leuk! De combinatie zwart, wit, rood kan af en toe wat tricky zijn. Ik houd er eigenlijk zelf niet van, een poosje geleden kocht ik dit rood leren jasje van Only en ik vind ‘m zo gaaf! Ik probeerde het jasje op een zwarte broek van H&M en eigenlijk viel de combinatie best mee. Toen ik mijn sjaal – van Primark – er op droeg ontdekte ik dat de combinatie met wit en zwart gewoon prima kon. Gelukkig viel toen de zebratrui van Follow Fashion op de mat en paste die perfect in het plaatje. Helemaal leuk! Mijn tas is van Follow Fashion en mijn horloge van Daniel Wellington.”

zebra-sweater

Blog: www.mixofme.nl

“Ik heb de zebra trui gecombineerd met zwart, op deze manier komt de trui goed naar voren en wordt het geheel niet te druk. Dit is een echte herfstlook, met deze lekkere zachte warme trui ben je klaar om naar buiten te gaan.”

Jas – Pimkie | Broek – H&M | Trui – Follow Fashion | Schoenen – Omoda | Tas – & other stories 

zebra-sweater

Blog: Boringthngs

“De trui met zebra print is een getailleerde sweater die net over mijn heupen valt. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om hem te combineren met een high waisted short. De spijkerblouse zorgt ervoor dat de outfit een stoere twist krijgt, iets waar ik altijd voor zorg bij een classy outfit.”

Short – H&M | Trui – Follow Fashion | Spijkerblouse – Zara | Chunky heels – H&M

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.


Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
Primark Zwolle is een feit

Meiden uit het noorden kunnen eindelijk een klein beetje hun hart ophalen. Primark Zwolle is namelijk een feit! De budget...

Sluiten