Nieuwe eetkamerstoelen + WIN!

Al een tijdje was ik op zoek naar nieuwe stoelen, tot ik tegen deze grijze stoelen van Zuiver eetkamerstoelen aanliep! Perfect voor mijn interieur waarbij ik voornamelijk de kleuren grijs en wit combineer met diverse houtsoorten. Tijd om jullie mijn nieuwe aanwinst te laten zien én ik heb nog iets leuks: ik mag 75 euro shoptegoed weggeven van Eyoba!

Mixen & Matchen

Toen we gingen verhuizen hebben we onze oude eetkamerstoelen (Bauhaus model) meegenomen. Stiekem waren we hier al wel een beetje op uitgekeken maar ze zitten zo lekker en pasten nog steeds mooi in het interieur. Toch was ik al een beetje begonnen met het vervangen van deze stoelen. Ik verving er één voor een Eames stoel die ik over had uit mijn oude kantoor en afgelopen winter kocht ik nog een mooie botanische eetkamerstoel bij Karwei.

Die laatstgenoemde stoel staat mooi maar zit eerlijk gezegd niet super. De zoektocht naar mooie én comfortabele eetkamerstoelen ging door en toen kwam ik deze OMG stoel van Zuiver tegen bij Eyoba. Perfect in de mix! De laatste twee witte leren stoelen staan er nog bij maar deze worden binnenkort ook nog vervangen. Ik ben nog aan het twijfelen maar mijn vriend is helemaal verliefd op de Doulton, ook van Zuiver. Mochten jullie nog goede suggesties hebben, let me know!

zuiver eetkamerstoelen zuiver eetkamerstoelen

zuiver eetkamerstoelen

eetkamerstoelen zuiver

Super blij met deze grijze OMG Zuiver eetkamerstoelen!

WIN: 75 euro shopping money bij Eyoba

En dan komt nu het leukste gedeelte: ik mag één van jullie ook blij maken met shoptegoed bij Eyoba! Ken je deze interieur shop nog niet? Shame on you ;-)

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop en zoek dan direct even iets leuks uit wat je van dit shoptegoed zou willen kopen (eventueel met inleg van wat extra geld van jezelf). Laat me hieronder weten welk interieur item jij hebt gekozen en wie weet ben jij straks de lucky bastard!

Uitslag

Deze winactie is afgelopen. De winnares is: Leonie. Gefeliciteerd! Je hebt een mail ontvangen :) Iedereen bedankt voor jullie deelname!

Bekijk hier mijn home tour video toen onze verbouwing er net op zat (en de oude eetkamerstoelen er nog stonden)! 

PS. Volg je mij al op Youtube & Instagram? @marlouvolkerink

Hieronder mijn laatste vlog met daarin de eetkamerstoelen van Eyoba!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
voorjaars musthaves
Wishlist: voorjaars musthaves

Nu ik naar buiten kijk is het nog vrij grauw, maar de lente is weldegelijk vol in gang. Afgelopen week...

Sluiten