Ik ben zwanger!! Zwangerschapsvlog #1

Jaaaaa, ik ben zwanger! Inmiddels alweer 17,5 week en dat betekent dat ik alweer ben aanbeland in het tweede trimester. Misschien kun je mijn blogpost over ontpillen nog wel herinneren.. Ik schreef toen dat ik eindelijk weer ongesteld was geworden. Maar dat bleek achteraf helemaal niet zo te zijn geweest. Het was een innestelingsbloeding, ik was toen net zwanger! Zo bijzonder. Nu is het tijd voor mijn eerste zwangerschapsvlog! 

Ik ben dus na het stoppen met de pil nooit meer ongesteld geworden.

Zwangerschapsvlog #1

In deze zwangerschapsvlog vertel ik hoe lang het heeft geduurd, zie je mijn reactie toen ik ontdekte dat ik zwanger was en hoe ik het Jurre heb verteld. Ook klets ik je bij over hoe het met me gaat en hoe ik het eerste trimester van de zwangerschap heb ervaren.

Ik heb uiteraard ook een aantal voortgangsbeelden van mijn buik zodat je kunt zien hoe deze is gegroeid de afgelopen weken.

En.. sport ik nog? Draag ik al zwangerschapskleding? Welke boeken lees ik?  Weten we het geslacht al? Kijk mee:

 

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL! 

 

Bekendmaking zwangerschap

Op 9 november heb ik op Instagram bekend gemaakt dat we in verwachting zijn. Ik was echt overweldigd door alle lieve reacties en felicitaties! Nogmaals super bedankt hiervoor!!

https://www.instagram.com/p/Bp8098CnkfU/

Wil jij meer zwangerschapvlogs zien? Of heb je nog vragen aan me? Laat het me weten in een reactie of stuur me een berichtje op Instagram: @marlouvolkerink.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Zo maak je je huis herfst proof

Een nieuw seizoen is een heerlijk excuus om je interieur een kleine make-over te geven. En dit is makkelijker dan...

Sluiten